[美國核彈]美眾院外委會要求中國允許港府回應抗議訴求

207 回覆
483 Like 5 Dislike
綠卡華人係要學二戰一樣 困住堆日本仔唔俾走做人質先岩
邊有可能俾走架
都唔可以咁講
自從CHINAZI出左之後
明顯連大陸自己都驚左NAZI 同佢地有關聯
雙普選等於中共無掌權 = 真港人治港 = 香港獨立

梗係唔肯
台灣如果俾共產黨代理人上台我都唔係咁大信心推翻得到
如果台灣軍隊都係學似香港黑警咁死忠政府
2300萬人都未必推得郁
有用架, 要同中共鬥長命, 要清算中共港共高官
未必 我成日都話共產黨要對自己有信心
如果你真係俾民主咁大方 可能真係選個親中既都唔奇
Yes
求下將香港賣比美國還債
共匪識咁諗就唔係共匪
真 唔好睇少愛國愛黨既廢老數目
中共應該仲未諗得明點解香港人咁親美
成日話香港人收錢

不過就算香港人收美國錢都搞得好過港共派4000先
我直頭覺得唔少人願意每人俾4000 蚊美國黎換this way sir 添呀
831恐襲YouTube片段
https://www.youtube.com/watch?v=wsEMm9OjNSc
如身邊有人唔識開Twitter, 歡迎分享以上片段
光復香港
我最多支持忍到美國國會開會前唔送佢哋入icu,唔會忍到10月1
我身邊d 和理非呢排唔敢出但10.1 肯定出
咁對上 Trump 都叫過雜種同港人傾嘅
美國 其實你地打爆支那就得架啦
支那不爆香港不好
遊行都唔敢出會唔會過份佐最多咪早d走,班狗從來都唔會起你最多人既時候發癲入夜前走多數都安全我都係和理非,我要人數
“We urge authorities to exercise restraint and both sides to refrain from violence and seek a peaceful accommodation that addresses the legitimate concerns of the people of Hong Kong. 30 years after the mass murder at Tiananmen Square, the Chinese Communist Party has an obligation to their people and the world to choose a peaceful path forward.”

侵侵,救我地啊
就頂唔住啦
順便拎著數掛
Sir this way
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞