[美國核彈]美眾院外委會要求中國允許港府回應抗議訴求

207 回覆
483 Like 5 Dislike
如果香港唔係中美貿易既橋樑
香港一早變左第二個新疆
美國唔係亂幫 係真係對佢地有利益先幫
因為中共對付任何示威活動剩係識鎮壓呢招
Push
我反而覺得中共根本唔撚驚你立呢條法
佢先大搖大擺繼續唔讓步
大家可以出定post話我地又就黎輸
點解仲未上熱門架
環時仲出黎柒話fc 左路透社報fake news
簡直人唔笑狗都吠
入票口填咗就得
八達通點知佢仲work唔work?
要成個打爆?
回你老母
係答應啊唔係回應啊
林鄭咪回撚咗囉,話不了啊
推!
Sir this way
我們敦促港府立即釋放那些以政治動機指控而被捕的人

第一次提依樣?
義士們
聽日口交部會話: 愚蠢! 香港事務純屬中國內政, 譴責美國嚴重干預中國內政表示怒不可竭
頭先查過下 八達通機入面係晶片感應 唔知幾爛先得 到時手足自己感覺

入閘口玩老鼠膠會唔會開心?
重要啊呢個
咁一定係啦
但係我覺得高地都好重要既,當然可能後面都係講錢啦

因為美國成日打住插手民主自由既旗號去幫助其他國家既人去推翻霸權國家。
咁呢個係有兩個可能性,第一咪開左頭,要做最強國,道德一哥到尾。
另一方面咪賣軍火
中共如果唔驚呢條法就唔會淆撚到唔出老解啦
係大陸立場一定唔可以讓香港示威者得呈,但另一邊又唔可以得罪美國

所以中共係兩難局面而侵侵都講到明中美貿易戰反而對香港有利
真正核彈係香港關係法同埋全面封殺中國貨
但兩樣野根本定過定海神針 一搞美國佬會搞埋自己 真係心知肚明
習近平唔識政治先可以搞到咁大件事
幾個火頭係度燒緊 我驚佢玉石俱憤多d 要有準備會出
純粹覺得如果美國要打民主旗號既,新疆應該一早出手所以老美都唔係真係咁正義,只係香港對中共或者對美國實在有用所以先變左唔出手唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞