[美國核彈]美眾院外委會要求中國允許港府回應抗議訴求

207 回覆
483 Like 5 Dislike
冇錯, 因為一直都係叫港共回應 然後就講明話刁大大有能力fix, 到而家直頭係叫中共回應訴求
大家正評再推上熱門!!
要求
但中國會聽咩?
核彈都唔割就幫手正評推上熱門
得罪講句 如果機場都冇得做 應該全面和理非 有不反對就出 夠鐘就散水
兩個月已經乜都夠哂 唔會再有人話香港人自己冇企出黎
黑警死全家
口交部又可以出黎 譴責美國干預中國內部事務
口交部一定咁答:香港事務乃中國內政,不容外國説三道四…
唔會但俾到壓力佢
而家仲打緊中美貿易戰
今日開始d 中國貨再要納更重稅
為利益為高地
簡單講

利益,貿易戰既一隻大旗
香港對中國對美國對亞洲都好,係一個金融中心,香港一死,就算唔係全球仆街,都會拖累全球經濟
美國係香港有好多生意同國民

高地
道德高地,美國第一強國,打住自由民主,唔可以扮睇唔到
今日香港明日台灣,美國唔出手,台灣就有可能會同大陸合作為求自保

當然呢個係政府或者從政既睇法
美國人睇番好多評價都係覺得唔關佢事啊,香港人好慘咁,唔會有幫香港既意慾,甚至覺得美國自己都好多問題,點解要幫。侵侵既美國優先係好大例子,有好多人都係支持呢點,而呢班人點會去支持香港呢? 只要冇利益,甚至有同中國反面既可能性,佢地一定唔會支持香港。
係班左膠同支持人權民主既先會支持
美國真係提哂水
因為有人講左林鄭想撤回但中共唔比
依家佢搬呢樣野上台,中共如果唔應承=自爆,否認=要被逼放權比林鄭
兩邊不是人美國好識玩
留意返呢兩個議員一個係democrat
一個係republican
姐係兩個大黨合作要整死支那
允許同唔允許 答其中一樣都承認干政
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞