[美國核彈]美眾院外委會要求中國允許港府回應抗議訴求

207 回覆
483 Like 5 Dislike
千其唔好痴膠水/香口膠落地鐵飛!!
https://lih.kg/1525211
只係支共收皮先可以救到佢地
香港係亞洲洗美金最多既地方
美國人權牌即係口交牌
正如五年前傘運都成日見martin gfung
完全施唔到壓俾北京
係今次負碌撞正貿易戰先順手幫下你
果堆中國盟友都計 倒不如直接認左冇著數去得罪中國會失支持好過啦
美帝可唔可以有更多行動
全世界都知平息件事之後就係將超過7年既犯人送晒上去
唔殺晒都全部人跪低
唔好以為係大陸死一個好小事 當一個比佢屈大台既人死
所有有權定有錢既人一係走一係跪
如果共產黨係好就唔洗咁多監控又封鎖消息
軍事化之後就自我膨脹要擴張領土領地
南海就係最好證明 以前大陸邊有咁大想頭亂畫領域
係,正如我之前所講
有好多人係支持美國優先,呢個係有d 意外
因為侵侵既美國優先講法明顯就係希特拉果套,如果行錯方向就係世界危機
但即使係咁,都有好多人支持,呢點真係估唔到
而正因為係咁,美國優先=只重視美國既利益,其他都係唔重要唔應該理,所以先唔會咁易就出兵
傘運果陣支共經濟都唔差
緊係睬你都有味啦
你明唔明我地可以用機場同貨櫃碼頭令到全世界經濟衰退
YES, 天時地利
美國不嬲都鍾意喺其他國家培植親美國自己既政府,呢鋪示威者舉晒美國旗,香港又係國際金融中心,香港有普選,選出嚟既政府如果係親美,肯定係對美國有唔少利益
好成功
呢套根本就唔係整d 濕鳩國民教育就得,你睇支共就明
唔係回應,係落實啊
【國際路線】全世界印依款標語

中國盟友都係睇利益者,最fd 既俄佬同肥仔恩都係有利益就可以出賣中國既"盟友"
我相信共產黨會選擇要地要關係法唔要香港人
但正如你所講係會嚇走外資
所以中共係再一次犯錯 而呢個正正係佢地建國70年做緊既野
不斷犯錯
依家民主及人權法已經冇咩用
一來時間過長..二來立完法等佢檢討已經唔知死幾多人
索性求美帝設定條法要求限期前接及五大訴求及監測
如果唔係就叫經濟制裁包括常委在內中共領導人,及全部美國綠卡華人送返回中國
今次輸香港會好大獲 支共本來就想收返台灣做香港角色取而代之

支共都唔係蠢可能預左香港人一定作反諗定後路
Yes
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞