K-HipHop討論區 (12) 辣殺SHOW ME THE MONEY

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
leellarmarz 都好主動下係咁咬實the quiett
孝恩講對佢地2個加入有咩睇法嗰到笑咗
屌你
dingo個啲都有睇
Changmo 都係以前幫1llionaire 彈鋼琴
佢個flow好正
https://www.youtube.com/watch?v=-YtKbx6LuOM
EK (이케이) X 디보 (Dbo) - HOOD SHIT [Lyrics/가사] (ENG SUB)
把聲好薄
頭先追緊signhere個陣 突然見到munchman 其實佢係咪mba crew

點解我有嘅
下點解我搵唔到 而家都搵唔到
Ep4都有啦喎
求share spotiry uri
咩係uri 電腦白痴黎
巴打個Spotify號係香港地區?
係啊

首歌隔籬應該有個掣係3粒點 有個分享掣 然後複製連結不過唔通要韓國地區先search到?
https://open.spotify.com/track/59futJ8UnUZuv3Lhu7lGWC?si=Tz_mRA8aTTOBXS7fBUX2eQ
巴打你試下 係episode 1 Game good黎
得再整埋其他比你
因為我個號係美國號黎
Spotify無法播放此內容 睇黎真係地區問題 唔知改唔改到地區架呢
以我所知冇得轉 整多個號啦我之前想轉返hk 有歌香港有美國冇
睇咗一下 好似要整返免費版先改到地區 本身有PERMIUM
等過期啦
同人夾緊family 未過期又繼續續期
唯有youtuber down完歌再直接放入spotify啦唔駛煩
Spotify 可以自己放歌入去架?
premium可以放本機檔案入去 然後電話下載晒所有歌 就可以離線都聽到
平時dingo 既killing verse呀或者live版都會特登下載扔入去仲有1ll個11:11 album
我係premium 但係完全唔知
有唔少歌spotify都無
平時我down歌都係用10convert.com黎down
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞