K-HipHop討論區 (12) 辣殺SHOW ME THE MONEY

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
下集個賽制真係不得了
大家diss完對方之後 又要一齊合作番
最好笑既係最後yun b話自己多謝young b
唔係佢邊會贏 依家仲可以有音源
放送分量達成

識玩跟實JM 既人 份量一定走唔甩
覺得signhere好鬼悶
條友做左咁耐idol 唔記得check tune真係玩撚死mba
好正
https://www.youtube.com/channel/UCi-8qQK3t6SoMqHo1Kw1hvQ/videos
呢個YOUTUBE CHANNEL出咗6首新album既中字
佢仲要好似無道歉
不過同sogumm一隊既2個男人都係無tune好 笑死
一出聲嗰陣勁好笑tune到好似鬼上身咁
個2個男人真係on9 死要唱舊歌 仲要tune到鳩叫咁
Sogumm真係可惜 雖然我唔識欣賞佢啲唱腔
bewhy對cjamm都好正 笑鳩cjamm第1個album裸住上身影相
最記得最後訓埋係地下
Btw 咁多季覺得第5季最好睇 同埋首首歌都好正
但s5成日忘詞
同埋唔洗睇都知bewhy贏硬
頂 一講忘詞我又諗番起g2搞肚痛個樣
我都唔識欣賞不過我覺得第二round係好聽過第一round第一round聽佢唱歌嗰陣我真係
有冇人記得第6季,hangzoo 對ja mezz都好正
最記得一定係woo wan jae
個人覺得印象最深刻既有
西出口 vs one
一句粗俗說話都冇但啲詞勁狠
同埋最後個句 簽名one 既壓韻真係不得了

Superbee既119救護車
呢個梗好似玩咗兩季

最後一定係young b動真火怒屌ness
隔住個mon都Feel到真係好嬲

Btw 同一場woodie既聲音模仿都做得好似
人地搞肚痛rap得仲正架
第6季diss battle最記得係young b同ness 俾ness話完之後young b嬲嬲豬第1句就feel到怒氣
可惜olltii次次都撐唔到去diss battle
第6季仲記得元宰bb 恰宇燦無聖誕老人
仲記得佢話自己第2點知俾nucksal寸第2都曬命
Olltii同uneducated kid一齊上左P&Q個節目
咁撚癲
我雖然鍾意one 但個場西出口痴左線 won jae聖誕老人個句我都唔知loop左幾多次
https://www.youtube.com/watch?v=_BcKxsd76uY

GIANT PINK 자이언트핑크 'Forever Young (Feat. Leellarmarz)' MV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞