K-HipHop討論區 (12) 辣殺SHOW ME THE MONEY

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
giriboy辛辛苦苦培養既細路不過風格都適合既
Giriboy幫人湊仔不過我都覺hig1hr幾啱佢
以為Giriboy會簽佢
不過佢同Giriboy label風格都唔算好夾
cypher 佢嗰PART既style都幾正呀幾有魅力
bill stax/nochang既衣著+hayake既flow 唔係剩係局限喺佢既singing rap
grboy好慘淪為condom
徐東賢幾時同朴harry瘋狂singing
young b首no cap越聽越好聽 osshun gum個part真係好正 live聽到r晒頭咁但音源好好佢加埋首歌比到高等1既feel我
令我諗起Won,都係TigerJK招攬但最後去左AOMG
不過佢係h1germusic係會夾d既其實
只可以話grboy當為hiphop界培養人才
Code Kunst同Won Jae組隊
招募緊組名
組隊?
Signhere 啲野?
唔係啊
佢兩個組team一齊出歌
佢地本身都同公司 成日兩個人合作 真係好gay
好有愛 WOO真係變到好可愛好陽光
Woodie go child 應該離開左h1ghr?
係咪old news左? jaypark 張合照唔見佢
唔會啦 早兩日先繼續一齊係offroutefest到公演 同埋好老實 佢都應該知自己離開咗H1GHR會撈到比依家差 點會走
睇埋佢ig 得返兩張圖 係咁架咩?
清下ig姐佢story都仲幫woogie宣傳緊
之前giddy up 個mv都無佢
拍緊shoe me 唔得閒拍mv 好似係
dingo mv bts有講出演smtm中咁樣
原來
入得H1GHR邊個會離開啦賺到FATFAT
zilla之前喺young thug club應該又係無乜人識 而家又係應該賺到笑
韓國嗰邊講緊, 徐東賢得16歲, 簽約應該要父母簽名同意, 俾著你係佢父母, 放唔放心俾佢入Swings嘅公司?就算唔熟悉hip hop界, 一上naver搜下都知咩事。Swings同Jay Park俾你揀,你係父母都寧願佢入h1ghr啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞