[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Decade S2 49 End , 騎士龍 23

854 回覆
11 Like 5 Dislike
呢度真係笑到我仆街
decade,agito,blade
馬場
令和10年再見
Grand Zi-O唯一價值係變身段CG
囉完變身能力上一刻仲係反大佬下一刻馬上九唔搭八叛變,寫到月讀養唔熟反骨仔咁編劇都鳩黎
萬能修理員叔公
有01但睇唔到樣
4個最終form中間出左個過渡菠蘿出黎
對面4個一個0號一個e總仲有兩個唔係好認得出
grand真係垃撚圾過渡form,今集就算識得用都要仆街,除左開場打ar電王之外冇威過
反正用救世主錶都係要扣命,之前隨便用今集扣哂命而死岩岩好
woz嚇到唔記得祝賀要人提
諗返起之前zio屌oma因為你一個人先輸俾三合一真係幾心酸,oma自己心諗我一個人係因為班朋友死鬼哂唯一剩返既就係woz但又唔可以劇透俾後生既自己知
果然黑化變強定律
明知月讀突然叛變梗係有古怪之前ora都係咁都唔防佢留個背俾人偷襲
oma果然係全套最強人物,又勁又型格
睇完成套覺得太平凡,同dcd一樣係周年作仲係平成最後之作都做到咁,請前輩返黎行行企企對劇情冇咩幫助,劇情散到有坑多到填唔哂要出外傳填,同樣對比一樣係玩前輩既dcd人地雖然爛尾起碼過程好睇,請唔到前輩用a貨代替劇情都順過你zio
出左有無1分鐘
baba
仲有0.5個顏藝
到底月讀個變身有咩用,根本係為出而出為變而變
救世個副作用到中後期都無左回事LA
勿認真

不過OMA認真個能力同GRAND差太遠
唔係單單攻擊力勁左
佢係完全控制到每一個RIDER既力量
而唔係單單召D武器或者個召個RIDER出來鳩HEA
你同我講佢隨時可以玩時停或者CLOCK UP都唔出奇

BTW又出多條腰帶玩具

我求其用bilibili果個整,呢幕真係好型
追下po啦
01係drive個Formula
世界reboot 又可以再次巡回19個世界
坑解唔通
平行時空
好想繼續睇dcd
RESET
伏筆已經唔存在LA
Zi-O II階個陣明明仲救左一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞