[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Decade S2 49 End , 騎士龍 23

854 回覆
11 Like 5 Dislike
咁係咪証明咗another兆尊係男
方苗娜 個01
drive formula個01
進姐夫呢啲咪識食
所長大過左叫靚左啦
感覺woz好慘
其他人冇哂之前既記憶但可以係埋一齊
Woz記得哂所有野但就做個毒撚咁睇住佢地
build
有啲人係上個post問點解明明有幾段幾感人幾好,
點解你地講到時王咁垃圾.
因為佢設定同劇情安排on9,感動都變笑片,
今集基池原本係感動位,但我嗰刻一啲都唔感動,
剩係心諗,倒時啦,仆街,你時間之王嚟架,
係未老人痴呆,海東都識啦,屌你老母
即刻出曬戲,投入唔到
錶都仲有龍我兩個搞Gay
ground zio真係冇撚用
套垃圾終於完
期待01
基子出外傳 WOZ 分分鐘有得出電影同BUILD 薯仔佬咁做BUILD 最終章
GRAND 基子係全二騎 咁樣GRAND WOZ 應該係同海東劇場版MODE 全敵拉打
不過見OMA ZIO係到SHOW錶見有埋二騎錶 所以OMA真係最強
其實睇到後面佢想present的idea幾好
但係表達得好柒,眼高手低

唉 大佬呢套平成20周年+平成最後一套拉打,有左上次DCD的經驗,仲可以俾套咁的垃圾人睇,之前請到舊人夠膽死淨係俾人行行企企,去到宜家勁多設定又唔記得哂/伏筆直頭話補都唔補

TV去埋最後一集,有無睇左劇場版的巴打知道劇場版係平行時空/可以插入TV入面未?定係好似上網D人腦補話係三周目的事?
致敬,參考,

反而想知劇場版時間線係咪真係3周目,geiz外傳我就預同龍我咁差唔多
一拳一個最終boss
呢套野真係好鳩
LM 今日見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞