[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Decade S2 49 End , 騎士龍 23

854 回覆
11 Like 5 Dislike
型撚到
射咗,thx
Oma型撚到震
劇場版白色好奇怪
個隻 收埋啦 為出而出
原來真係50歲
冇啦
龍我外傳有女
根據Grease外傳劇透
薯仔佬同美空
老實人同記者
兩對新情侶誕生

剩返戰兔自己
諗緊好唔好追埋01,兩條女睇落都麻麻,個mk主角演技睇pv好似仲屎過zio開始果時既庄吾
咁樣講tv版完結果時就係一周目,之後劇場版就係二周目
最初無朋友的OMA=一周目
TV本篇=二周目
劇場版=三周目

上網睇
50年後嘅莊吾唔係68歲咩
係喎
都係老野 是但啦
68歲仲做現役suit actor,東眏應該被人告虐老
驚唔驚去到50歲咁老
二叔好似話令和01就退落黎,退休?
佢呢d真係夢想人生,香港可以咁樣就好
轉幕後又得,退休偶爾講下talk都得
主要陪小朋友啫,佢個仔都10歲
戰隊側既日下秀昭 (戰隊機㭜人同惡役皮套)好似都做到65歲先退役,佢最後主演係「警察vs快盜」
好似話只係主騎交接左轉比 唔係佢做
但係佢會繼續拍攝
老婆祭天,法力無邊
w:菲利普祭天,翔太郎錘爆加頭順
ooo:anhk祭天,映司錘爆博士
fouzer:賢吾祭天,弦太郎錘爆理事長
wizard:萌歷祭天,晴人錘爆小妖精
鎧武:高司舞祭天,傻橙錘爆傲蕉
drive:chaser祭天,剛錘爆gold drive,heart祭天,姐夫錘爆magahex
ghost: ¡小尊自己祭天
exaid:帕拉德poppy祭天,永夢錘爆老譚
build:龍我被吸收(祭天),戰兔錘爆e總
時王:蓋茨祭天,莊吾錘爆斯沃魯滋

好似又講得幾岩
佢講過zio係佢最後一套做rider主役皮套
始終著住兩套緊身衣(一件打底一件大家都見到面果件),加埋啲甲,戴埋頭盔去做動作戲,對體能要求太大。二叔自己都試過幾次拍拍下中暑暈左 (我記得一次係555,一次係做緊桃塔羅絲)
隔離日下叔可以做到65歲先退係因為佢多數都係廠景,相比街景冇咁辛苦吧

況且二叔退落黎,可以係JAE入面做導師訓練新人,話唔埋新一代令和rider會係由二叔呢位「平成rider」親手訓練調教出黎呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞