有無人覺得自己一世都唔會拍到拖(3)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
發現自己原來真係好撚毒既時候已經大學畢業
中意親既人 一係毒過我 一係怕醜過我 基本上無例外
要一個毒撚去做主動 真係好攰

可能真係自己抵撚死
又唔好講到個個都係咁膚淺
有時性格吸引真係比樣重要,唔需要特別出眾,順眼,普通樣都ok
我就覺得順眼就ok
唔好太靚女
最緊要大家夾同鍾意對方
係ga 但其實每一個毒L都想對方主動少少
試下行出自己comfort zone la
mayb u will find a different world
我好鐘意個女同事呀......救命
我自已一直單身,不過我宜家先中六18歲,屋企人唔比拍拖
而且我個環境除左同學就只可以去bar,交友app,朋友介紹
可惜我社交障礙全部都唔敢做
我自已又好自卑成日朋友介紹d旬盤都覺得自已配唔上會冷場
其實我朋友有講過話佢有fd話佢ig個張相個個人面有我覺得幾靚,但我唔敢
好淆底有冇得救
我fd講都好似好多人想溝我但我每次都話唔信佢
其實係唔信自已
點先可以有自信d
都未見面已經覺得人地唔會鐘意我
就算真係拍左拖一定好快分
23 A0
利申:肥矮醜窮
想岀pool
想結婚生仔組個family
自問算正常 但係溝唔到仔
想入group
Tg ( https://t.me/ILuvAli )
個個女人都話自己肥
我係真肥真矮真醜真窮
所以23年嚟都冇仔埋身
好灰
拍過3次拖 踏入3字頭先黎失戀 唔知仲可以邊
圈子又細
拍過3次拖 踏入3字頭先黎失戀 唔知仲可以點
圈子又細
A0 身體問題加上性格唔覺自己有人想同自己拍拖
普通公事同人不論男女溝通都冇問題嘅,不過一傾私事個人就會好唔舒服,勉強克服到嘅,但明顯會好唔投入,比人感覺好悶。所以圈子都幾細。
身體嗰方面,中學個時開始成日胃痛,胃鏡都照過但係check唔到咩問題,間唔中會痛到失眠。
其實都幾影響日常生活,成日攪到個人冇哂精神,同人出街又麻煩,好多嘢唔食得,例如油膩嘢,辣嘢,咖啡奶茶都飲唔到,因為食完/飲完之後一兩個鐘個胃會勁痛。
而且又要成日搵廁所,連我自己都覺得出街好撚煩,咁點拍拖呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞