有無人覺得自己一世都唔會拍到拖(3)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
21歲 A1 身邊一個女仔FD都冇 個人又靜 打算孤獨終老
圈子細,性格內向,又樣衰,註定玩完
Same
好難,
好多人拍左幾年都唔係話咁鐘意對方,
只不過學麥兜話齋,拍開咪繼續拍落去
求入tg gp

我中埋矮
23歲A0
成日俾阿媽笑男仔手都冇拖過
讀女校係原罪
同你一樣啊Ching不過細你幾年
後生絲 23 大把好男仔你揀
讀男女校 大你一年都a0
但最近突然有兩個圈子嘅人不約而同咁分享
D人愛上有婦之夫 然後難以割捨
根本就係有人死都要癡埋D壞人度
其實我信呢個post嘅巴絲更加值得被愛
有時候並非你地嘅問題
係世界太殘酷
21 A0 前排先俾人friend zone完
好唔想習慣左得自己一個人做依d野
不過習慣緊
點解有咁多25歲下嘅巴絲
女嘅青春靚女 打扮下就有得出pool啦
男嘅小鮮肉 平時執下個樣 陽光少少 小心被d姐姐溶左你

25歲以上仲係A0 A1巴絲先開始要擔心者
我覺得無問題仲好開心
是咪唔會再有機會出pool
自己一個係幾開心嘅,但覺得拍拖係一生點都要經歷嘅一個過程,但奈何搵極都唔岩,自己性格又靜
好認同 明明一踏出社會個世界就大咁多
變相 踏出左社會幾年仲係咁就真係
係社會打滾左幾年 仲係識唔到 就會越嚟越難識
因為社交圈子細左 同你同年齡嘅人一齊做嘢越嚟越少
身邊同年齡fd又開始結婚 令自己灰上加灰

所以所有後生嘅巴絲 我想講返句
你地仲有大把希望 大把機會

絲打 搵下d 巴打傾下曷 岩傾咪傾下lo 唔岩傾咪算
巴打 作為一個男仔就主動少少 唔好怕醜 瘀咪瘀 無人會成日記住你追女衰過 而且人係係失敗中成長 remember u hv nothing to lose

Sorry for 長文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞