有無人覺得自己一世都唔會拍到拖(3)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
但如果我突然同fd果班同事問個女仔D野,
我又驚佢地唔知點諗
呢樣又驚 果樣又驚 清 你再驚嘅 扔你上前線食TG
3年前分左手之後就無啦
我知我好廢
29 A0 矮肥窮柒悶

每次同心儀既女仔講野都好拘謹,唔知講咩好,好易stop左個話題,但係對住一般女仔就好講得,有冇人係咁?

以前每次鐘意人,都好易俾對方知道,對方就有意無意保持距離或者我想開口果時就會被拒絕,所以搞到而家都唔敢流露任何感情

講到九唔搭八,睇戲先,而家係戲院睇yesterday。
29 A0 矮肥窮柒悶

每次同心儀既女仔講野都好拘謹,唔知講咩好,好易stop左個話題,但係對住一般女仔就好講得,有冇人係咁?

以前每次鐘意人,都好易俾對方知道,對方就有意無意保持距離或者我想開口果時就會被拒絕,所以搞到而家都唔敢流露任何感情

講到九唔搭八,睇戲先,而家係戲院睇yesterday。
想入group啊😂
https://t.me/sllllloo
屌,戲院收得差,搞到連出左兩個
想養貓,但會過敏
真。
養狗
再唔係就學Leon咁種棵花做朋友
公屋仔唔養得花就。。。
養個女朋友算
不如認清自己嘅問題先,究竟你有冇自信心
我俾你識到佢又點,你覺得自己有乜嘢可以吸引到人
呢樣又驚嗰樣又唔敢,俾條女見到你瑟縮無自信個樣都唔開胃
你唔諗下點表現自己,識到佢又點,到頭來咪愈踩愈深,唔會有結果
羨慕你獨居!!
下我覺得唔洗咁heavy既 得閒既咪一齊睇下戲 食飯 有野做/自己有安排既 咪各自me-time返囉 無話一定要咁長遠咁多責任既
點解一定要隱藏自己 去演一個同自己完全唔同嘅角色🤷🏻‍♀️
啱呀
冇咁多包袱拍拖都開心d啦
但係要搵到一樣諗法嘅另一半就難d lor
咁sad?!!!!!!! 上個堂都要被閃....我地真陰公ㅠㅠ
巴打你睇完可能會有啲啟發
其實呢度有無25樓上既...
我囉
認真咩😱你呢個方法
養個女朋友 有可能開支大好多架嘛⋯⋯
其實your face your fate
係咪可以入gp呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞