有無人覺得自己一世都唔會拍到拖(3)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
岩嘅 不過性格夾唔夾 有咩優缺點 一開始係唔會太知道 要相處過一段時間先知
最直觀係個樣同有冇錢
呢個就變左性格上肯唔肯為左對方駛錢?
其實我都唔知
不過我淨係唔想對方好似唔係鍾意自己個人而係現實地只因爲個package
其實唔一定投其所好
例如 如果位置順路,
扮自己追緊第二個女仔, 覺得佢同個女仔好似
想問下佢呢類型既女仔既喜好etc.
要做到隨時走開咁, 等佢冇咁大壓力
有機會就約佢飲杯請佢講多d
變熟絡d
跟手個兩個月就話追唔到收左好人卡
就可以開始正式追佢

利申 屎橋 純參考
得唔得ga 我係女嘅 會覺得你追唔到一個先嚟追我 當我係乜
咁就真係好狗公feel
同埋個女仔會覺得自己係替代品,實唔睬你
無可否認既
其實我可以寫得好d,
投其所好容易d
但搵唔到對方既興趣/落唔到手
都可以隨便搵d野傾下
29 A0巴 想識個女仔拍拖 好難搵到女朋友
問下果d女同事啦 可能佢哋好鍾意做媒人 幫你索料 討好下你d女同事啦 好過用上面果條屎橋
上CMB識多d人lo
CMB係咩野?
Coffee Meet Bagel 一個毒L唯一一個可以出Pool機會
朋友介紹? 毒L邊有朋友
養下寵物陪下自己又慢慢搵另一半啦
寵物走左好會傷心 受不了
我都明呢種感覺所以要增值自己令自己變好 鐘意左自己先 咁先會有人鐘意自己 相信絲打自己
圈子太細 交友app又macth唔到人 想搵個女仔傾下計都冇
仲話學人拍拖
哈哈 無車無樓 所以諗住為港捐軀算 反正香港現在咁樣
原本都諗住搵 比你講一講真係
不過可能係入面會搵到另一半呢
同埋單身狗學有所成可能有日上戰場就會識到你既亂世佳人
好多A0巴都係咁諗,其實只要大家行前一步,愛情其實是一件很簡單的事
好有鄺神體風格
頂我真係無諗過呢點
我自己想報係因為我真係想學煮野食
我諗如果係咁你返pt識人應該會仲好
果班人有男有女,其實我都同佢地ok fd
話哂我先做左一個禮拜,咁快就去驚嚇親人,
但其實我自己份人係一有feel就停唔到
佢把聲好溫柔,笑得好甜
唔好咁諗 都有絲係得150 香港同女女都要贏返嚟
如果你覺得無必要都係好事黎
係驚想拍但拍唔到姐
me2 但慢慢嚟啦 巴打 慢慢熟左 再單獨約人出嚟 不過探下人地有冇另一半先會好d

有時聽到你鍾意嘅人果把聲都好滿足 識左好耐嘅 好驚表白完 連fd都做唔到 聽唔到把聲

但白都係要表 如果唔係就好似我咁ga la 慢慢嚟 加油 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞