有無人覺得自己一世都唔會拍到拖(3)

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
我就覺得如果明知對方係有另一半仲係9沖先狗公
你鍾意人 又唔想行第一步 唔通你幻想對方會主動識你咩 我就唔信有好多絲打會好主動
我唔係講緊你要見到靚女就hi人
係如果你真係覺得對方唔錯 真係想識人 就勇敢d 做男仔就要行多一步 唔係就堅好大機會會孤獨終老
當然你靚仔 家底豐厚另計
不過我都係9up 如果唔係我就唔係呢個名
你仲有乜可以衰?
如果係話要主動 唔係係靚女都衝都理解既
不過靚仔同家底豐厚反而d女都未必真心
睇下點睇 男人覺得呢d女唔係真心 我反而覺得係真心 有兩個男嘅 一個有錢 一個係窮L 現實dd都會揀有錢
靚仔又有錢既話話知條女真唔真心 又唔係同佢過成世 玩完咪算囉
真 所以怨天尤人不如增值自己
我覺得呢個係apply to 25歲樓上一齊既愛情
所以細個既愛情先係最真
咁好睇你取向同價值觀
你想要平淡既幸福定係乜野先滿足到你
到你去到一定位置就未必咁講
小弟?
出左嚟社會 就知好多都係講錢
女校男生咁正
我同事好有L錢但同GF都係平淡幸福 兩者無衝突ga其實
連被拒絕嘅勇氣或自信都冇,你覺得自己憑咩去識人甚至追人
Agger N年前就有部電車男教你 依家就有成班連登巴絲嚟撐你 驚咩 衰左米衰左
記住你係 NOTHING TO LOSE
網上兇狠 出黎就變erer sir
你係男人既, 直接搵話題同佢傾
等公事有接觸真係蚊都訓
send email同人地吹水lo 做鍵盤戰士先
但係工司同事衰左好老尷姐幾乎日日見到面
冇呀同埋唔知有咩話題傾,
其實佢同我部門其他幾個女同事fd,
有時會行過黎傾計
你同你d女同事fd唔fd
衰咗大大方方接受冇乜嘢,人哋可能都仲會欣賞你
唔想踏出第一步,就唔好再咁多幻想
我追過一個啦 之後米做返fd 擺正自己心態 鍾意人唔係咩可恥嘅事 雖然好難
你唔踏出第一步 我地巴絲會睇你唔起 清 go la
係冇衝突
不過我意思係未必因爲有冇錢而決定有冇女
如果雙方都係真心既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞