2017年冬季日劇討論(6)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
倫子
我真係接受唔到呢類人,香都唔係好好...
真係寧願上集完左佢好過

台灣PTT啲人話 哩集個編劇能力同倫子一樣

呢個比喻好正

覺得中間出現果個酒吧佬可以SKIP左佢 留番D時間比早版同金毛仲好

速水淪為酒吧佬
我覺得果part都係講生活上配合唔到je, 其實可以拎早坂黎講, 而家倫子同早坂一齊既篇幅太少了⋯

由傑尼斯團體 Johnny's WEST全員主演,視頻網站Netflix將推出『炎の転校生 REBORN』2017年冬天在世界190國配信播出。島本和彦經典漫畫改編,李闘士男(重金搖滾雙面人、神在峇里)導演。

主角瀧澤昇由於父親的工作而經常轉學,並因為其父親在秘密教學委員會的職務而被捲入了秘密教學委員會和地下教學委員會的衝突中。為了幫在一次的任務中受到地下教學委員會的幹部傷害的父親報仇,他毅然決然的加入秘教委成為代號爆炎轉學生的秘密特務以對抗地下教學委員會為目標奮鬥。

J家 Netflix
問題餐廳預告
http://www.bilibili.com/video/av9169619

個女主角成個男人咁
同真木陽子爭好遠

到底係有劇先定係有電影先
由傑尼斯團體 Johnny's WEST全員主演,視頻網站Netflix將推出『炎の転校生 REBORN』2017年冬天在世界190國配信播出。島本和彦經典漫畫改編,李闘士男(重金搖滾雙面人、神在峇里)導演。

主角瀧澤昇由於父親的工作而經常轉學,並因為其父親在秘密教學委員會的職務而被捲入了秘密教學委員會和地下教學委員會的衝突中。為了幫在一次的任務中受到地下教學委員會的幹部傷害的父親報仇,他毅然決然的加入秘教委成為代號爆炎轉學生的秘密特務以對抗地下教學委員會為目標奮鬥。

J家 Netflix

估唔到會拍炎之轉校生,主題曲係咪島本和彥自己填返

俾人炒魷魚
好耐冇睇日劇
比套四重奏
完全愛上左滿島光
倫子
我真係接受唔到呢類人,香都唔係好好...
真係寧願上集完左佢好過

台灣PTT啲人話 哩集個編劇能力同倫子一樣

呢個比喻好正

覺得中間出現果個酒吧佬可以SKIP左佢 留番D時間比早版同金毛仲好

速水淪為酒吧佬
我覺得果part都係講生活上配合唔到je, 其實可以拎早坂黎講, 而家倫子同早坂一齊既篇幅太少了⋯

AGGER 用早坂黎講都得 可以增加大家對早坂既投入 而家得咁少 真係無咩感覺

今日加長佐啦。佢屋企人要睇節目先知佢元氣

呢個比喻好正

速水淪為酒吧佬

AGGER 用早坂黎講都得 可以增加大家對早坂既投入 而家得咁少 真係無咩感覺

同金毛太少
得最後少少甜
好耐冇睇日劇
比套四重奏
完全愛上左滿島光

快啲睇埋對不起青春

btw 錦戶亮死全家
好耐冇睇日劇
比套四重奏
完全愛上左滿島光

快啲睇埋對不起青春

btw 錦戶亮死全家

woman 儘管如此也要活下去 豆豆電視都要睇埋
就算聽佢配音的根性青蛙都好正
小雪連平時都著呢D內衣

小雪連平時都著呢D內衣

佢唔係出名鐘意唔著咩

呢個比喻好正

速水淪為酒吧佬

同金毛太少
得最後少少甜

鋪排好有問題啦 最尾兩集真係好唔得

呢個比喻好正

速水淪為酒吧佬

同金毛太少
得最後少少甜

鋪排好有問題啦 最尾兩集真係好唔得

好浪費 得頭幾集叫好睇
小雪連平時都著呢D內衣

好撚正
小雪連平時都著呢D內衣

好撚正

小雪外表密實內裡OPEN
好耐冇睇日劇
比套四重奏
完全愛上左滿島光

快啲睇埋對不起青春

btw 錦戶亮死全家

woman 儘管如此也要活下去 豆豆電視都要睇埋
就算聽佢配音的根性青蛙都好正

屌我條女好鐘意錦戶亮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞