2017年冬季日劇討論(6)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
TV Tokyo有誠意!這SP卡司太強大!連續3週水曜SP之:
北野武、山田孝之 主演,吉村昭小説改編「破獄」追加卡司:吉田羊、滿島光,分別飾演劇中北野的女兒、與山田的妻子,以及 松重豐、寺島進、渡邊一慶、勝村政信、池内博之、中村蒼、橋爪功,描述如同監獄守護神般有絕對自信的看守部長 浦田進(北野),與以無限體力為武器不斷嚐試逃獄的無期徒刑犯 佐久間清太郎(山田)之間攻防戰,4/12播出。
*連3週SP預告篇:
http://www.facebook.com/Takana.Izakaya/videos/1821898188073274/

正呀喂

咁似啲漫畫情節
4月13上奏不響的風琴

第一次睇真係以為係佢地4位

硬係覺得吉高果張爭d

硬係覺得吉高果張爭d

對眼爭啲咁
東京白日夢女 好浪費
【HighBall字幕组】PON 170322 吉高由里子/坂口健太郎
http://www.bilibili.com/video/av9347873/
段片講左兩場即興戲
吉高真係好貪玩
睇完真係好想打獲倫子
同埋nana個肚真係好大
倫子
我真係接受唔到呢類人,香都唔係好好...
真係寧願上集完左佢好過
倫子
真係寧願上集完左佢好過

台灣PTT啲人話 哩集個編劇能力同倫子一樣
倫子
真係寧願上集完左佢好過

呢個比喻好正
睇完真係好想打獲倫子

早阪
睇完真係好想打獲倫子

早阪

呢種男人永遠無女人珍惜
倫子
真係寧願上集完左佢好過

呢個比喻好正

睇完真係好想打獲倫子

早阪

呢種男人永遠無女人珍惜

佢同求婚大作戰既多田老師一樣
倫子
真係寧願上集完左佢好過

呢個比喻好正

覺得中間出現果個酒吧佬可以SKIP左佢 留番D時間比早版同金毛仲好
睇完真係好想打獲倫子

早阪

呢種男人永遠無女人珍惜

佢同求婚大作戰既多田老師一樣

早阪感覺仲正過多田
本田翼真係好撚正
倫子
真係寧願上集完左佢好過

呢個比喻好正

覺得中間出現果個酒吧佬可以SKIP左佢 留番D時間比早版同金毛仲好

速水淪為酒吧佬
我覺得果part都係講生活上配合唔到je, 其實可以拎早坂黎講, 而家倫子同早坂一齊既篇幅太少了⋯
本田翼真係好撚正

Bye bye Aoi
倫子
真係寧願上集完左佢好過

呢個比喻好正

速水淪為酒吧佬
我覺得果part都係講生活上配合唔到je, 其實可以拎早坂黎講, 而家倫子同早坂一齊既篇幅太少了⋯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞