2017年冬季日劇討論(6)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
原來hkiff奇蹟同愚行錄係連住播

點睇得到
唔使時間消化咩

奇蹟播先應該ok既
都係果句 買到飛先算啦
等到頸都長 錢的戰爭 仲未出大結局

點睇得到
唔使時間消化咩

奇蹟播先應該ok既
都係果句 買到飛先算啦

預計到10點又死ser

點睇得到
唔使時間消化咩

奇蹟播先應該ok既
都係果句 買到飛先算啦

個日係假期黎 精神上應該頂得順既

點睇得到
唔使時間消化咩

奇蹟播先應該ok既
都係果句 買到飛先算啦

第二日係假期先有用囉

點睇得到
唔使時間消化咩

奇蹟播先應該ok既
都係果句 買到飛先算啦

第二日係假期先有用囉

放完工仲邊有精神睇戲呀
等到頸都長 錢的戰爭 仲未出大結局

錢的戰爭一早出左啦
豬豬出佐川口春奈套愛上有機男
又黎香港

第11屆亞洲電影大獎已鐵定下周二假香港文化中心隆重舉行,大會今日公佈邀請到日本殿堂級音樂人及搖滾樂團X JAPAN團長YOSHIKI抵港,為盛會擔任頒奬典禮嘅開幕表演嘉賓。

YOSHIKI對香港情有獨鍾,就算去年底喺亞博舉行《YOSHIKI Classical Special with Orchestra – HONG KONG》演奏會前,因牌照問題而被迫取消,並延遲一日免費補辦,咁都冇破壞YOSHIKI對香港嘅感情,早前更揭發YOSHIKI喺香港有個俄妹知己Natasha,今年1月曾秘密來港會女友,相隔兩個月,YOSHIKI又再來港,真係情繫香港。

腐片一套
果陣睇完ON再睇呢套 對林遣都印象幾好

腐片一套
果陣睇完ON再睇呢套 對林遣都印象幾好

覺得佢同on 個樣好唔同咁,無on 個時咁柒
套片都ok 丫
四重奏

得別府冇得攬

佢走寶

有朱個角色咁退場有啲失望

有朱好似仲有好多野冇交代
例如點解要偷小提琴

錢錢錢錢

可以交代多少少就好sosad

四重奏
[black]係篇幅有限 我覺得已經夠啦
有樣野幾得意 反而最有錢同最蠢的別府冇俾佢當水魚 仲要連名都唔記得[/black]
3/16

下北沢

新川優愛

撮影

尋晚睇番四重奏睇到喊

其實都係一個好悲傷既故事, 但用人倩味同優雅去沖淡苦味.
白日夢女子就用閏密同幻想, 兩套都好出色

之前果套比人屌到太犀利
今次唔落咁重手

上一套不斷loop有幾慘真係有D難頂

埋尾去返間餐廳食野都幾幸福啦

反而中意上一套多d
3/16

下北沢

新川優愛

撮影

應該都係富士日九啦 尋日個blog都update左
四重奏

得別府冇得攬

佢走寶

例如點解要偷小提琴

錢錢錢錢

四重奏
有樣野幾得意 反而最有錢同最蠢的別府冇俾佢當水魚 仲要連名都唔記得[/black]

別府存在感太低 太沉默反而令有朱摸唔清佢底細
四重奏

得別府冇得攬

佢走寶

例如點解要偷小提琴

錢錢錢錢

四重奏

應該覺得睬佢都晒時間
四重奏

得別府冇得攬

佢走寶

例如點解要偷小提琴

錢錢錢錢

四重奏

應該覺得睬佢都晒時間

見ptt有人將有朱同愛麗絲夢遊仙境連上,幾得意
尋晚睇番四重奏睇到喊

其實都係一個好悲傷既故事, 但用人倩味同優雅去沖淡苦味.
白日夢女子就用閏密同幻想, 兩套都好出色

之前果套比人屌到太犀利
今次唔落咁重手

上一套不斷loop有幾慘真係有D難頂

埋尾去返間餐廳食野都幾幸福啦

反而中意上一套多d

我都係,越老套越鍾意
同埋高畑充希正到
四重奏

得別府冇得攬

佢走寶

例如點解要偷小提琴

錢錢錢錢

四重奏

應該覺得睬佢都晒時間

見ptt有人將有朱同愛麗絲夢遊仙境連上,幾得意

[black]一早已經有人咁講 結果坂元都係咁寫
仆街個下簡直畫龍點睛[/black]
睇完白日夢女
倫子真係好shit 早阪好慘
香里奈主演「嫌われる勇気」最終回で最低の5・7% アドラー心理学会の放送中止要求も“完走”

全劇平均 6.49% 都同早子老師的5.58%有段距離
perfume主演套SP的預告
https://youtu.be/Esqh7q4veGs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞