2017年冬季日劇討論(6)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
http://zasshi.news.yahoo.co.jp/article?a=20170315-00000001-pseven-ent

真係結婚都無乜野啦佢地而家

勁到咁
咁耐都冇俾人爆到出嚟
月九最新果集

係Studio果幕講Frankfurt係咪想食Flumpool個名黎搞gag

個幕另外二個唔係佢d 團員黎咩
少黎報到。

石川戀黑髮靚好多。
嘘の戦争 .   11.8__12.0__11.3__11.1__11.5__10.3__10.9__11.5__10.5__11.6(終)...._______11.25

WBC 27.2% 仲高過對皇馬場波
http://zasshi.news.yahoo.co.jp/article?a=20170315-00000001-pseven-ent

勁到咁
咁耐都冇俾人爆到出嚟

我仲停留喺佢同倖田

勁到咁
咁耐都冇俾人爆到出嚟

自己賣料比雜誌
TBS「カルテット」第9話は11・0% WBC効果?放送遅れも初の2桁

唔係日九 仲要剪左個柒頭

睇完trailer好期待睇齊木楠雄,又係左江內氏班痴線佬

文春咁都tip錯 搞到我空歡喜一場
榮倉奈奈有左

仲以為白日夢女劇情

拍完白日夢可以去安胎

將劇情變真
榮倉奈奈有左

一早講左, 成日著鬆身杉, 又遮肚
榮倉奈奈有左

一早講左, 成日著鬆身杉, 又遮肚

五個月
即係拍白日夢之前中左
應該拍拍先知有
睇完trailer好期待睇齊木楠雄,又係左江內氏班痴線佬

3/14

静岡県熱海市
串特急 熱海店

小栗旬
土屋太鳳

おそらく撮影

四重奏由輕井澤轉左去熱海
月九最新果集

係Studio果幕講Frankfurt係咪想食Flumpool個名黎搞gag

好似得一個係
3/14

静岡県熱海市
串特急 熱海店

小栗旬
土屋太鳳

おそらく撮影

肥雞有冇咁忙
月九最新果集

好似得一個係

「突然ですが、明日結婚します」8話
名波竜(山村隆太)×持田寛太(阪井一生)×薦田林太郎(小倉誠司)[/quote]
https://sp.daily.co.jp/gossip/2017/03/15/0009999817.shtml#btnMore

Yeah恭喜NANA

頭第集都有人講話佢好似有左
嘘の戦争 .   11.8__12.0__11.3__11.1__11.5__10.3__10.9__11.5__10.5__11.6(終)...._______11.25

WBC 27.2% 仲高過對皇馬場波

尋晚場波堅係好睇~~~
月九最新果集

好似得一個係

「突然ですが、明日結婚します」8話
名波竜(山村隆太)×持田寛太(阪井一生)×薦田林太郎(小倉誠司)
[/quote]
oops thanks

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞