沈陣營第二百五十六期 - 師父醒你:熊市三期、黃金現金

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
打陣地戰唔係問題
但圍而不攻就好大問題
次次都係咁
當我地人數有優勢時大家對峙
但唔進攻
大家對峙完一排等對家增援咪玩完
次次都同一個劇本
星期一開市又論到師父率領沈門一眾子弟係外匯同股市開戰

人地打仗圍而不攻係想圍地打援
你就圍完之後等人地打番你轉頭
Trump, at G7 Summit, Admits ‘Second Thoughts’ About China Trade Threats

But he added: “Actually we’re getting along very well with China right now. We’re talking. I think they want to make a deal much more than I do.”

https://nyti.ms/325NsM7

from 淡友 post
quote 錯 sry
與其圍完又唔會攻
倒不如游擊咁多區堵路窒路障算喇
be water講左兩個月口都臭
真係做到o既五隻手指數哂
周末黑期回番一百點
周末ig 真係唔可以做指標
對峙完唔攻唔散
所以話而家所謂接受行動升級係一個笑話
升級真係似之前張恥笑漫畫, 一百梯樓梯升一級, 音響升級
咁同示威者話升級原來係絕食, 人唔笑狗都吠

人地藍絲就勁啦, 講得出做得到, 笠把刀出黎都冇人出聲唔好打啦
岩岩荃灣就有個藍衫搭的士, 車尾箱囉武器出黎劈友

鋪鋪都圍個陣地俾人收皮真係睇到SAD鳩
只怕拉哂老手 得返新手又繼loop
藍絲狐假虎威 點鬥
DKLM又係三十六?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞