沈陣營第二百五十六期 - 師父醒你:熊市三期、黃金現金

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
同意, 後生啲嘅總係需要要場面keep 住啲激情, 可免則免, 免唔到就希望佢地受少啲傷
冇人識你, 係就快啲開槍射
屌,晨撚早有解放軍啦!
驚閪?
夠薑上埋架生入城先講
其實而家萬事俱備
就係等9月9日
唯一隱憂就係侵侵會唔會再三反口
個個等緊佢出野架
9/9前仲會有大量清算,隨時幾千人,過萬都唔奇
狗閪就算夾埋cid同高層出動得嘅頂多兩萬,邊可能分到更編到三,四姐吖?
諗都諗到入面係仲有啲咩人嚟?
試吓企最前講操你媽個逼,大撚把人應你
啱啱完咗c96, 好多圖
《立場新聞》一名負責處理會員和贊助資訊的員工,在 8 月 22 日遺失載有部分贊助人個人資料的手提電腦,初步點算涉及 23,967 項贊助交易紀錄,主要包括贊助人姓名、贊助金額、電郵三項資料,當中 16,472 項紀錄包括贊助人地址、37 項有銀行戶口號碼、16 項有電話號碼。有關資料不包括信用卡資料。

《立場新聞》向所有受影響贊助人以及讀者致歉,這次錯誤完全無法接受,亦反映《立場新聞》過去處理個人資料安排極不完善,我們責無旁貸,再次深切致歉。

我們已向個人私隱專員公署通報,並會盡快通知受影響贊助會員。我們亦會致力完善儲存贊助人個人資料的系統和制度,確保不會再發生類似事件。

由即日起,遺失資料的員工,暫不會參與贊助會員的相關工作,會員資料不會再存放在手提電腦。《立場》日後只會保留贊助人姓名、電郵、贊助金額三項資料,作統計及通訊之用。

如贊助會員不希望《立場》保留資料,可透過電郵( personalinfo@thestandnews.com )通知删除紀錄。再次向所有受影響贊助人以及讀者深切致歉。

《立場新聞》
2019 年 8 月 24 日
屌吖
就黎贏 頂撚住馬照跑舞照跳
有無師兄記得師父今周係咪講過大市未到直落時間?
不詔就算贏都好
香港都回復唔番原狀
最少有二百萬香港人係
唔知好事定壞事
好似無,不過條肥佬話小注牛一牛佢
同條肥閪睇法一撚樣
寧做美國狗 不做中國人
我預咁玩起碼5年先復甦,始終係國難式經濟崩潰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞