沈陣營第二百五十六期 - 師父醒你:熊市三期、黃金現金

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
份嘢無reference number
[突發]中國末日 特朗普暗示使用國際緊急經濟權力法制裁中國
https://lih.kg/1500862

樓王點睇呢單
黨鐵真係on99 偷偷地換過份新又以為冇人知 今日24號整個份23號出既法庭禁制令

今鋪仲唔斷正偽造文書
無啦啦掟磚
冇編號真係好笑 咁正式既文件會冇number比人check 機場兩份都有係黨鐵冇
根本係鬼...
忍者嚟架? 仲學人講法治?
大熱天時,玩轉場熱撚死班popo 啦
唔洗硬碰硬,又比啲支媒影到又做假新聞
啲狗又射眼, 屌你老母
鎖左700幾件唔多想佢地再打 唔夠打 跑去彩虹散水重好
只能講唔係鬼既就仲撚蠢
一定有鬼,不過我想講,拆左幾支智能燈柱真係冇乜用,第二日就可以裝翻,今日又有個前線中眼
好多都係偶然事件,可能分分鐘打開見到隻hdd, 政府話得低清畫面,點知插著一開乜柒都有,又多d 材料質政府 etc
德福居民出手未
仆街狗
經過兩個幾月,基本上乜材料都有,如果有獨立調查會,政府一定輸緊,琴日咁短時間都咁多人行出嚟組人鏈,即正明依場運動冇人可以叫停,除非實現五大訴求或戒嚴出解放軍,我覺得831前都唔洗衝,基本上打宣傳戰同和理非就夠
唔同意
818 和平示威後國際既反應無之前有衝擊既日子咁大
和理非既存在係為勇武升級提供endorsement
當然,我唔希望見到任何人俾狗拉同傷
封埋站都搞鳩上蓋 黨鐵condom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞