amd cpu&gpu 討論post #29 睇#1&有時間幫手填表

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
打APEX 不如giga張2070算啦
同埋nv都有銳利化了
最平應該係藍寶
眼有rgb?
火牛有rgb你係機箱好難睇到
5700xt .... 想要嘅又無代理入 會入嘅又唔知幾時出
如果香港有 Powercolor red devil 嘅話即屌
唉....唔撚想再無了期咁等, 2070s 我來鳥
有啲箱個火牛位有窗
rog strix 2070s
早兩日等唔到 終於入左藍寶5700xt 3450入手開心使用冇問題 除左amd最新個driver同giga個rgb fusion 會crash一開就藍mon
話說有冇B die ram推介
預算~$800以下 16GB 3200mhz
3900X + Msi X570 Godlike & ACE + Gskill Trident Z Neo 3600C14 2X8

https://www.chiphell.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2028151&extra=page%3D1&mobile=2

msi林董時間
B die 玩抽獎先有
聽講XPG D60G 3600好似係b die ?
同埋賊船果隻Z3200C16係咪都係全線B die
3600c17 b die冇錯
玩咩game先 幾fps?
adata d10 CJR
其實嗰陣我買都唔知原來有CJR die
係邊買3450
抽獎中左先有
我打Apex competitive setting 90%時間keep到144fps 有時會drop到13x 比之前用1060爽好多
早兩日旺電SE
adata d10 cjr冇咁靚
朋友條d10 3200c16上3600c16已經要1.4v
賣緊799個Adata ram 呢
溫度表現如何
我用佢打左個零鐘mhw 1080p 最高特效 ~80 90fps
81度都ok啦
都係 不過而家Ram換die換來換去就難估了
我想要佢個in put no delay
色準
但又話佢有咩特別銳利化技術?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞