[直播]5日4夜即興台北生日之旅

226 回覆
25 Like 4 Dislike
想問間hostel叫咩名啊?
之前住過地圖上面間apartment 10都好正
而家好想食返台灣7-11三文治

好正架咩
希望到時唔好落雨喇
想問間hostel叫咩名啊?
之前住過地圖上面間apartment 10都好正

star hostel
而家好想食返台灣7-11三文治

好正架咩
希望到時唔好落雨喇

又平又好食
芝士三重奏嗰個d芝士拉到絲架
三文魚嗰個又好抵食
btw 微熱山丘鳳梨汁好撚伏!!!!

我去左微熱山丘民生公園店買鳳梨酥啦
心思思買左鳳梨汁
一買要買六枝
屌你老母我竟然戇鳩鳩照殺
最後我一拎起 屌你老母咁重既?
枝鳳梨汁係玻璃樽架屌
我嬲到即場飲撚左一枝即刻dump撚左個樽 即刻輕左勁多
我仲要嗰日第一個景點就去買鳳梨酥
之後托住五枝玻璃樽野飲同埋三盒鳳梨酥行左成日
最撚嬲係咩呀 最撚嬲係我係機場見到有微熱山丘門市呀屌 好彩我半夜去到佢冇開門啫

不過佢d鳳梨酥真係好鬼好食 (開心進食中
我住西門町 如果想去九份係咪要好早起身去?因為我驚唔夠時間行 同埋要預時間返西門町
我住西門町 如果想去九份係咪要好早起身去?因為我驚唔夠時間行 同埋要預時間返西門町

我去九份都係西門町過去
好似12點先出門口
不過我係九份過夜
不過建議你可以去睇埋金瓜石博物館,之後再返九份
九份其實好細,一個鐘其實睇得晒
同埋夜晚九份靚d
之後好似九點尾班車返台北

我去九份都係西門町過去
好似12點先出門口
不過我係九份過夜
不過建議你可以去睇埋金瓜石博物館,之後再返九份
九份其實好細,一個鐘其實睇得晒
同埋夜晚九份靚d
之後好似九點尾班車返台北

唔該哂
竟然係最多台妹相嘅遊記
初頭幾日見冇update仲估你爛尾添
竟然係最多台妹相嘅遊記

之前有兩個遊記爛左尾
今次算易打
返到香港完左present冇咩野做就打埋佢
旅行中途真心攰
日日訓得三、四個鐘 夜晚返到hostel同人吹陣水又要繼續同莊子玩遊戲

台妹正呀喂
絲打可唔可post 你既畢業相出黎俾我欣賞下
Lm
絲打可唔可post 你既畢業相出黎俾我欣賞下

樓上有張
有冇去埋十份、猴硐、平溪果邊?
台灣真係超有人情味
話說我下個月去台南台中兩星期
上網見到台南有個無火車到嘅郊區有啲野食景點好吸引
但唔識搭車去
我係Facebook search 到有個當地青年居民組織 NGO page
就去問佢我應該點搭車黎

佢之後就問我邊日黎 佢嗰組織會安排義工係台南火車站車我去 同埋做埋導遊帶我係個區周圍玩

真係好溫暖
好似絲打咁喎
btw 最後都係冇玩滑翔傘?
樓主我想問九份間hostel叫咩名?
想join佢個夜行
支持
有冇去埋十份、猴硐、平溪果邊?

樓主我想問九份間hostel叫咩名?
想join佢個夜行

山居
好似絲打咁喎

冇呀好傷心 遺憾
竟然係最多台妹相嘅遊記

之前有兩個遊記爛左尾
今次算易打
旅行中途真心攰
日日訓得三、四個鐘 夜晚返到hostel同人吹陣水又要繼續同莊子玩遊戲

台妹正呀喂

絲打仲正
竟然係最多台妹相嘅遊記

之前有兩個遊記爛左尾
今次算易打
旅行中途真心攰

台妹正呀喂

絲打仲正

9upper出沒注意
好似絲打咁喎

冇呀好傷心 遺憾

陰9公 我黎緊4月尾去
影返比你睇
台灣真係超有人情味
話說我下個月去台南台中兩星期
上網見到台南有個無火車到嘅郊區有啲野食景點好吸引
但唔識搭車去
我係Facebook search 到有個當地青年居民組織 NGO page
就去問佢我應該點搭車黎

佢之後就問我邊日黎 佢嗰組織會安排義工係台南火車站車我去 同埋做埋導遊帶我係個區周圍玩

真係好溫暖

正呀 有咩正得過有當地人做嚮導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞