[月經] iOS集中討論區 (99) 準備進入Apple月費服務時代

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
岩岩我fd教,去設定改左時間去一年後,之後就改番實時

我岩岩試完,work
咪試呀
上次搞到我啲health record亂曬
跑半個鐘total activity time 二萬個鐘
堅唔堅呀 btw pro max呢個名好鳩
iPhone 11
iPhone Pro
iPhone Pro Max
接受唔到pro max
XR正名做11
Pro
Plus
Max
mini
touch
nano
shuffle
classic
任你加
6g ram
而家東亞日仲爽唔爽仲諗緊申唔申請
6GB Ram嘅話,相機電又大進步,如果價錢不變都有唔錯吸引力
下年就5g 等下年算
係 有 5G 一定買 無理由今年又買
下年:支那mon 不了等下年啦
我就冇乜所謂嘅冇大陸監控就可以 其實好多手機都有大陸件 如果因為大陸件而唔用你大把機都用唔到
同意
繼續用xs
銷量佔一半唔會再做二奶掛
我諗佢一開波以為會似5C咁
就算大家真係rich 每年一皮都好似唔係咁好
又唔係一年就變廢機
XR可以坐正
好明顯係因為XS真係太貴
夾硬屈貴機改名做pro 雖然未證實
想問下咁多位手足 如果我airdrop 影片中途唔小心中斷左 原本套片係5gb 但只係接收左一半約2.5gb

我想問下個2.5gb會唔會佔容量 定 系統會自己刪除?

感謝各位巴打解答
應該都係遲早嘅事
依家咩都加個Pro字好似勁啲又可以賣貴啲
XI PRO MAX++
屌 x壞左換左xs max 打算用到部機壞先再換
a12 +4gb ram有排用
對方唔會收到條片
各位高手,想問下HomePod 係咪run 唔到iPhone 啲shortcut 架?

因為最近整咗幾條shortcut 用嚟開冷氣同開電視,要好細聲對住iPhone 講先run 到,因為大聲得滯就會比HomePod 聽到,HomePod 會話shortcut is not available on HomePod

https://support.apple.com/en-hk/HT209055
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞