[月經] iOS集中討論區 (99) 準備進入Apple月費服務時代

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
好想要wide angle lens
但呢個樣真係好難接受。。。
唔似會肯整平 Steve唔係度
部X真係仲未需要換 起碼三年後
如果Steve喺度應該會情願上下留黑邊都唔會整M額
iPhone low light 其實一般,比google個ai 追住黎打所以今次先傳個cam 係low light 同wide eagle 落手
想問如果買第一水會唔會有qc問題
想下個月一出即買xr2
已經iPhone X 唔會XS MAX 啦
iPhone 11 除非影相勁好多,如果唔係都唔會換
就算影相勁好多都唔割,反正已經覺得好好。上年由6s上xs max,真係覺得影相靚左好多。之後去撚下wilson android機,覺得差唔遠就算4鏡,去旅行都未必用得著,有人像影下女朋友就夠乛⼁
iPhone XS 個smartHDR 真係幾好,同埋low light

iPhone 11 應該會再好啲?如果換機都會係呢個原因
iPhone low light 其實一般,比google個ai 追住黎打所以今次先傳個cam 係low light 同wide angle落手
今日最新 BEA app update 可以月到 iOS 13 了
呢樣絕對認同
等之後XR減左價就抵玩
年年去換電就夠啦,我xs應該有排玩
去carousell度search 吓
都係唔彈佢入password果個keyboard
下年5G機,今年更加唔會買
上年三部仆街之後,都放哂風硬件提升唔會太多,主力做軟件、生態
用開 Face ID login
近年都係優化OS多同提高安全性
上次用唔到之後試過重裝而家login唔返咋
佢連個keyboard都唔彈出黎我點login
個個整wide angle都變形,apple就整個唔變形既

利申開口中
咁要再等下, 我冇重裝
渣打又唔知做乜,上次佢個app update完之後就彈security warning
其實有冇消息講
Apple Card 香港幾時有得用
呢期香港咁
應該冇咁快有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞