[月經] iOS集中討論區 (99) 準備進入Apple月費服務時代

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

盛傳於美國時間 9 月 10 日發布的 iPhone 11、iPhone 11 Pro 及 iPhone 11 Pro Max 三款新一代 iPhone,距離亮相日子愈來愈近。按 Apple 一貫慣例,新 iPhone 發布當日,上代 iPhone XR、iPhone XS 及 iPhone XS Max 亦會進行降價,是入手好時機。不過香港便有商戶已等不及 Apple 官方降價活動,希望盡快清空庫存迎接新貨,故此最近推出 iPhone XS Max 256GB 版勁減優惠,有意入手的用戶不容錯過!

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2435846/iPhone%2011%20發布在即!iPhone%20XS%20Max%20256GB%20版清貨勁減
如果各位想係發佈會前 換機,可以考慮宜家入手
an機想轉會 唔使轉最貴最新既model
有冇咩好推薦
最近推出 iPhone XS Max 256GB 版勁減優惠,有意入手的用戶不容錯過!
等發佈完iphone 11 買iphone 8/XR
太貴afford唔到
係咪9月發佈?
8同xr有咩分別 邊樣抵玩d
應該9月中

8: 指紋解鎖、簿機身
XR: faceid、full screen (算係)、核電

我建議XR,faceid幾好用,同埋用得愈耐認唔到嘅情況就愈少。最重要係核電,如果你鍾意打機就啱哂

電子產品唔好買太舊款式,不過都要睇返你budget

利申:xs用家
等埋9月頭睇下有咩新機再決定啦

imos 都出埋圖
我買到 9599 XS Max 512GB
其實去到七月左右嗰啲流出都7-80%係真
冇乜期待嘅感覺 爭在唔知有咩特別功能
9月中/尾 買XR
thx咁多位巴絲打
屌, 想換新機咁撚7, 真係唔係幾換得落手...
真係咁嘅話
即係局買黑色
正啦巴打,可以5年唔換機了
屌喇叭,好核突
已經iPhone X 唔會XS MAX 啦
iPhone 11 除非影相勁好多,如果唔係都唔會換
就算影相勁好多都唔割,反正已經覺得好好。上年由6s上xs max,真係覺得影相靚左好多。之後去撚下wilson android機,覺得差唔遠就算4鏡,去旅行都未必用得著,有人像影下女朋友就夠乛⼁
Btw 好似做平左個鏡頭?
iPhone XS 個smartHDR 真係幾好,同埋low light

iPhone 11 應該會再好啲?如果換機都會係呢個原因
應佢都費事
佢唔死真係無用
其實會退化唔知點講

比如,部iphone 5,當年開著hdr影相,連拍唔使等,而家要load<1秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞