[月經] iOS集中討論區 (99) 準備進入Apple月費服務時代

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
我都唔知點整到,可能係啲貓攞嚟當貓抓板
11-12好似係
不過而家個市同埋中美唔知有冇影響

不過d蝗口裏說不 身體很誠實
想問icloud backup咗手機相,如果想例如上年嘅相正係擺喺icloud,唔擺喺手機,有無方法?

例如停咗iCloud同步,再將手機舊相delete曬,有無ching試過?
我跟人學校買 送mon貼
你一連wifi就同步㗎喎

i mean呢個

會唔會變咗之後開翻就download翻我delete嘅相?
我上網睇話mon貼會搞到個screen甩coating所以冇貼(後悔ing)
唔會 以你電話為主
但係我有一部冇貼(Air) 一部有貼(pro)
點都係pro keep得好啲
用緊iPad 2017

破哂玻璃 如果要換 要幾錢到?

如果賣左佢

買iPad pro 11’ 又點睇

好似好正
即日都有啦
如果唔用 ireserve 都可以第一日walk in 買到新機?
same, 打算入iPhone pro max
自從炒風減弱+原價已經成皮嘢之後
已經冇擔心過Day 1會買唔到iPhone
最驚買完翻黎先發覺第一水有問題
依家經濟咁差 你放心啦 day one 就買到
其實聽講 iPhone pro 電量會係 3200mAh 左右, 而iPhone pro max 電量會係 3500mAh 左右, 咁iPhone pro max 電量應該會輸iPhone pro
咁大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞