[月經] iOS集中討論區 (99) 準備進入Apple月費服務時代

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
以前用s7都見人咁做,真係幾勁
會剪片就pro
阿媽用來上睇片 又想大mon, 係咪ipad air 都夠
$3999果部
問下你阿媽夠唔夠
佢邊識咁多
佢本來仲諗住電腦節買notebook
d 文書功能都用唔著
佢以前用過iPad未?
未嘅話買$2588嗰部可能已經夠
不過好似就嚟出新
用過其他牌子平板 因為開始壞 所以諗住買部apple ipad 俾佢 耐用啲
notenook d mouse 反而驚佢唔識操控
$2588 好似個mon 會細啲,所以逼住買$3999
咁會再等發佈新機先平價d 買舊機,唔該曬巴打
3999部機啱啱兇
唔會咁快有新
MBA張graphic card拎黎剪片既話, 你應該會想死, 同埋得8GB RAM
心郁郁想幫部iPad Pro升iPadOS beta
之前未試過
想問下有咩事降番iOS12會唔會好大風險?
同埋9月尾出正式版
如果仲係 beta會唔會直接升正式版就ok
定係要先降番做iOS12先?

想問下有無巴打可以幫手執一執呢張做iphoneX wallpper
升之前back up定
建議你等多陣,9月中先升都未遲
完全同意
生活上細微至你電話入乜嘢app都反映你係乜嘢人

利申隔離post見到
Thx
好人一生平安
光復香港
時代革命
我用Air 2015 輕度剪片都夠做

當然你有budget可以上pro
未試過就等埋呢大半個月啦
IP X升左PB 6 熄mon果陣好似慢左1秒先有反應咁 有無人都係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞