【Timeline懶人包】警察如何放走斬人兇徒

1890 回覆
7267 Like 103 Dislike
查案都幫你班垃圾
解散警隊 解散警隊
Fuck police
香港警察 好撚垃圾
Cls
解散警隊
Dllm 黑警
冇一個係無辜
1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 就打0852
記得confirm email!!!

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

或者你冇bno唔關你事, 就係因為你冇所以先更加要簽, 你要明白可能你阿爸阿媽有bno又或者你嘅伴侶有bno, 到時真係平咗權嘅時候你阿爸阿媽可以傳畀你, 親人/伴侶團聚 etc.

你或者會覺得香港是我家, 我點解要走, 但係麻煩各位都諗下我哋有700+個義士畀人拉咗, 假設佢哋阿爸阿媽或者伴侶係有bno, 而bno又平到權嘅話, 就算佢哋有冇犯罪紀錄, 佢哋都可以有, 佢哋700+個人為咗我哋, 放棄咗自己嘅前途, 而家叫你簽個名啫, 衰咗最多咪嘥你一分鐘但係成功咗你有機會幫到佢哋製造一個更好更安全嘅未來
撐警暴徒
五大訴求,立即升級

成立獨立調查委員會已經冇用

我們必須爭取制裁黑警
好仔不當差
交稅養埋班不知所謂既垃圾
咁可以check 個棟樓既入口八達通機?
查番大概個段時間既記錄
香港警察 垃~撚~圾
真係垃圾都不如
成班垃圾
都唔做野嘅
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞