【Timeline懶人包】警察如何放走斬人兇徒

1890 回覆
7267 Like 103 Dislike
咁都拉唔撚到!解散警隊啦!
垃圾警察
建議睇返較早前 CCTV 片段,
驗證疑兇是否真係該楝住客,
唔係既話一定係有預謀襲擊~
Dllm死黑警
唔該冇Twitter account嘅都Check下,有冇人盜用左你個email嚟開咗account !

我一路都冇開過Twitter account,呢兩日見到啲新聞講過啲大陸網軍用Twitter去做輿論戰,所以諗住開返個account,睇吓情況係點。

點知我申請賬戶嘅時候,發覺我個gmail address喺2016年已經俾人開咗個Twitter account!

由於我個Gmail仲運作到,所以我喺Twitter㩒咗忘記密碼,Twitter 於是send咗條link俾我更改Twitter 嘅密碼。 我個Account俾人改咗個唔知乜嘢國家嘅名,登記國家係俄羅斯。雖然我拎返個Account,我嘗試改返自己個名同個人資料,但都俾人鎖住左改唔到,要後來入去Help and support回報account被盜用情況,最後Twitter 先至幫我解鎖。

各位手足都自己睇吓有冇問題啦
香港警察 全部垃圾
612 721 728 811 819
查埋比你都唔拉知咩事啦
香港警察,人渣垃圾!
仆你個臭街
721 811
香港警察可有可無
幾時有人民宣言, 市民宣佈香港警隊解散
五大訴求
缺一不可
正垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞