【Timeline懶人包】警察如何放走斬人兇徒

1890 回覆
7267 Like 103 Dislike
屌你老母死黑警
好可怕
2時許 其中一名女傷者手及背部中刀清醒,傷勢較重,由救護員送往伊利沙伯醫院搶救,另外1男1女傷者送將軍澳醫院。

2時許 警方到場,開始封鎖現場展開調查,但有目擊者表示警方是是旦旦,就算自己不小心站在封鎖線內亦無人阻止。

2時許 CID在場撿獲兩把兇刀,未有錄取口供,多名目擊者,包括陳小姐主動向警方封提供消息,警方未有正式落取口供,只有落簿做Record。

2時許 因應陳小姐要求,警方曾向嘉明閣保安問話,但保安不清楚有否見到疑兇,警方再在附近逗留約10分鐘便收隊離開,未有作地毯式搜索及翻查cctv片段。

5時許 警方帶同一頭「拉布拉多」真警犬到場,協助尋找涉案疑兇下落。但街坊再次觀看閉路電視,發現疑犯在2時許已更換深紅色衫,並已離開嘉明閣,但仍孭同一個斜孭袋。
推呀屌
根本見到你係黃/反送中相關就理撚得你死,對佢地黎講仲開心,我屌你老母香港警察垃撚圾交稅交得好唔撚抵
今日記者會,記者一定要追撚住問
正一係狗。
你老母重要我地市民出糧俾你班L 樣
重點推呢件事,證明香港唔再安全,黑警唔會再保護市民!
解散警隊算啦
香港警察 全部垃圾
有無街坊睇下21樓各單位,無可疑就上20 22樓,佢入到去唔係住嗰到,就係有熟人,點都搵到活人
如果佢一個人住又著咗草,咁就慢慢玩佢個單位啦
黑警無一個係無辜
出糧俾你班仆街仲要hea做
DLLM
根本依家藍襲擊黃,第一件事唔係拉人,第一件事係先查呢個人背景,會唔會係中共啲人或之前警黑合作嘅人,如果咁快咁高調拉人,真係中共嘅人點放人走?查完証實無背景咪拉人囉
Teargas我都識放啦,人地叫你黑警唔係無理由架,天職撲滅罪行唔做,追打拉捕抗爭者就叻
其實兇手有冇可能係佢哋啲人,hea咁撚耐唔做野,比時間佢走,而家分分鐘入左tko狗竇受佢哋保護
屌佢老母閪 安你老母全啦 同大陸有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞