[安蛇我地知錯了] 巴塞隆拿球迷討論區 (181)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
希望羅白同細佬可以成才
Forget his vital assist for the 5th goal, look at Messi attracting 4 PSG players. Busi has 3 clear passing options (including Ney 1v1).

美斯最勁就係企係到都draw 走你幾個人

messi 今場示範左傳統攻中係點踢
巴塞隆拿昨日上演驚天大反擊,以6:1大破巴黎聖日耳門晉級歐聯8強,賽後碧基即對「睇死」他們的批評者反擊,矛頭更直指意大利名帥沙基及前法國領隊杜明尼治。

沙基於巴塞首回合大敗予PSG後曾批評「地上最強」失去自己風格,而杜明尼治則指美斯與恩尼斯達兩大球星表現失色。對此,碧基於反勝後點名回應兩人,他道:「這是史無前例的,過去沒有(反勝)可以與之相比。這是最好的,完全無對手。有很多人想看我們死,如沙基及杜明尼治。或者有一日我們會讓位,不過不是今天。那些想我們出局的人今日一定很難過。」

碧基又讚揚巴塞球迷:「3:1時情況很複雜,不過奇蹟之後發生。其實去到87分鐘球迷便可以離場,但他們沒有。他們與球隊共同進退,而這一切都是值得的。我現在不想去討論成為三冠王的可能性,不過我們是這個國家內唯一實現過這成就的球隊。」
如果下個禮拜係鏝祖下體同老西出線既話
仆街真係冇隊易打
實力最弱既已經係老西

打皇馬啦 收佢地皮

痴線
疤狗點會夠我皇打啊

我皇點會中疤

佢會中鏝

哥狗出到線先算啦

如果用你就一定出唔到
仆街真係冇隊易打
實力最弱既已經係老西

打皇馬啦 收佢地皮

痴線
疤狗點會夠我皇打啊

我皇點會中疤

佢會中鏝

哥狗出到線先算啦

如果用你就一定出唔到

agger
希望羅白同細佬可以成才

羅白季初已有成才樣 入完呢球希望有翻信心
細佬係傷多 唔係一早上位啦

打皇馬啦 收佢地皮

痴線
疤狗點會夠我皇打啊

我皇點會中疤

佢會中鏝

哥狗出到線先算啦

如果用你就一定出唔到

agger

垃圾
希望羅白同細佬可以成才

羅白季初已有成才樣 入完呢球希望有翻信心
細佬係傷多 唔係一早上位啦

羅白季初真係神級表現
對強隊都打到咁就真係世界級
巴塞隆拿昨日上演驚天大反擊,以6:1大破巴黎聖日耳門晉級歐聯8強,賽後碧基即對「睇死」他們的批評者反擊,矛頭更直指意大利名帥沙基及前法國領隊杜明尼治。

沙基於巴塞首回合大敗予PSG後曾批評「地上最強」失去自己風格,而杜明尼治則指美斯與恩尼斯達兩大球星表現失色。對此,碧基於反勝後點名回應兩人,他道:「這是史無前例的,過去沒有(反勝)可以與之相比。這是最好的,完全無對手。有很多人想看我們死,如沙基及杜明尼治。或者有一日我們會讓位,不過不是今天。那些想我們出局的人今日一定很難過。」

碧基又讚揚巴塞球迷:「3:1時情況很複雜,不過奇蹟之後發生。其實去到87分鐘球迷便可以離場,但他們沒有。他們與球隊共同進退,而這一切都是值得的。我現在不想去討論成為三冠王的可能性,不過我們是這個國家內唯一實現過這成就的球隊。」

抽埋蝗
仆街真係冇隊易打
實力最弱既已經係老西

打皇馬啦 收佢地皮

痴線
疤狗點會夠我皇打啊

我皇點會中疤

佢會中鏝

哥狗出到線先算啦

如果用你就一定出唔到

https://youtu.be/ZBFZr-AU3I0
Forget his vital assist for the 5th goal, look at Messi attracting 4 PSG players. Busi has 3 clear passing options (including Ney 1v1).

美斯最勁就係企係到都draw 走你幾個人

messi 今場示範左傳統攻中係點踢

所以話美斯嗰晚唔係最閃亮嗰個,但係好過首回合一千倍
有人話佢3:1後冇激情冇表現真係痴撚線,佢有逼搶有靚傳,有一次夾硬爆完射,又喺左路 draw罰球
冇以前d隻手遮天入波除咗係因為年紀問題外,最大原因係佢企3313個1位,次次掂波都3 4個人圍,畀咗好多空位兩側

不如繼續踢呢個位幫阿根廷練兵
但係唔知體力維唔維持到
齋做進攻唔逼搶又好易畀人打爆

隻星座狗學人吠
自己睇下so9球12碼,當今有邊個傳到呢d波

你未同我踢過波姐

你未同我踢過波姐

睇咗你喺曼城好多場啦ching

你未同我踢過波姐

恰我老死?隻揪

你未同我踢過波姐

恰我老死?隻揪

Ching 打架你搵隻笠水蝗好喎

隻星座狗學人吠

沙基都算啦 起碼威過
星座條廢物 學人出來9up
事實證明只要班大帝肯出力 鐵柱都磨成針
警告:影片含有大量催淚彈

https://www.youtube.com/watch?v=PF7MF9jMNlM

有人話佢3:1後冇激情冇表現真係痴撚線,佢有逼搶有靚傳,有一次夾硬爆完射,又喺左路 draw罰球
冇以前d隻手遮天入波除咗係因為年紀問題外,最大原因係佢企3313個1位,次次掂波都3 4個人圍,畀咗好多空位兩側

但係唔知體力維唔維持到

阿根廷嘅話佢一定要自己參與更多推進射門
反而係巴塞有尼馬先可以咁樣踢
有今生無來世

但係唔知體力維唔維持到

阿根廷嘅話佢一定要自己參與更多推進射門
反而係巴塞有尼馬先可以咁樣踢

阿根廷都有迪馬利亞, 拿維斯, 阿古路同希古恩架
中場就仲弱過而家巴塞
警告:影片含有大量催淚彈

https://www.youtube.com/watch?v=PF7MF9jMNlM

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞