[安蛇我地知錯了] 巴塞隆拿球迷討論區 (181)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
https://m.youtube.com/watch?v=teLQCbb1U6c&feature=share&feature=share

現場睇一定喊

屋企睇都喊左

尋晚係現場睇
唔係巴塞球迷都好激動
https://m.youtube.com/watch?v=teLQCbb1U6c&feature=share&feature=share

現場睇一定喊

屋企睇都喊左

尋晚係現場睇
唔係巴塞球迷都好激動

https://www.youtube.com/watch?v=UF3kYHsdF7o
2月尾果集Crackòvia 先整左首龍珠講呢場波
真係神龍打救
屁馬果球助攻都比得好有難道
用唔慣果隻腳chip得咁靚

我屁是最勁

迷屁一大贏仗
算啦 無謂出公海嘈
算啦 無謂出公海嘈

班友成日摷番以前啲野黎講
算啦 無謂出公海嘈

大家都谷左啖氣幾個禮拜啦 4-0後都未威過 點都要搵班賤種出下氣嘅
算啦 無謂出公海嘈

大家都谷左啖氣幾個禮拜啦 4-0後都未威過 點都要搵班賤種出下氣嘅

Agger
https://m.youtube.com/watch?v=teLQCbb1U6c&feature=share&feature=share&feature=share

現場睇一定喊

屋企睇都喊左

尋晚係現場睇
唔係巴塞球迷都好激動

You獌?
Btw有冇圖share?
算啦 無謂出公海嘈

班友成日摷番以前啲野黎講

曬撚氣,畀你講贏又點,又係一句車埋來,場波尋晚嘅事來,唔好係都J歷史啦之類
有個fd話唔洗睇就知我巴黑 我即刻串番佢隊阿妓 話賽果都唔洗睇就知比數 馬上收皮
有個fd話唔洗睇就知我巴黑 我即刻串番佢隊阿妓 話賽果都唔洗睇就知比數 馬上收皮

好彩我同d fd講波都好和平
冇咩火藥味

我啲阿記fd多數迷埋巴
佢地輸5比1個晚我仲安慰佢地話唔緊

垃圾阿狗都敢出黎吠

阿狗呢d二線垃圾,我驚西甲艾拉維斯都屌打佢地
會唔會一日就爆post

冇咩火藥味

佢本身都唔係話僧巴塞 可能萄葡我巴反cup到 佢就輸8粒

阿狗呢d二線垃圾,我驚西甲艾拉維斯都屌打佢地

艾拉維斯>>疤>>鈀=阿

好弱智好有迷仔feel
會唔會一日就爆post

今早味爆左一個

好弱智好有迷仔feel

找數未牙

冇咩火藥味

佢本身都唔係話僧巴塞 可能萄葡我巴反cup到 佢就輸8粒

真係比我都會萄葡
迷仔見人流多即刻出黎搶鏡Show off下自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞