[安蛇我地知錯了] 巴塞隆拿球迷討論區 (181)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
邊到多巴塞既外套買
想買件黎著

我都有 著過一次 要唔要

咩色?
邊到多巴塞既外套買
想買件黎著

點解乜係係着過一次
邊到多巴塞既外套買
想買件黎著

點解乜係係着過一次

去主場睇波着過掛
邊到多巴塞既外套買
想買件黎著

咩色?

邊到多巴塞既外套買
想買件黎著

咩色?

絲打做批發
邊到多巴塞既外套買
想買件黎著

點解乜係係着過一次

去主場睇波着過掛

去主場著 但無波睇

串到呢

串到呢

串到呢

翻譯?

串到呢

翻譯?

其實守巴塞4-0唔難

串到呢

翻譯?

巴塞在主場實現了不可能的逆轉,在首回合0-4落敗的局面下,總比數6-5淘汰對手,晉級歐冠盃八強。巴黎沒有保住4-0的領先優勢,而他們的出局也遭了西甲勁旅畢爾包的諷刺。
  2015年西班牙超級盃,畢爾包首回合4-0擊敗巴塞,次回合1-1戰平巴塞,最終以5-1的總比數擊敗巴塞,贏得了西班牙超級盃,阻止了巴塞又一次實現了六冠王的美夢。那一年,巴塞各項賽事贏得了五冠王。
  畢爾包的官方Twitter好諷刺地表示:「我們發現,守住4-0的比數不是很難啊……」

串到呢

翻譯?

巴塞在主場實現了不可能的逆轉,在首回合0-4落敗的局面下,總比數6-5淘汰對手,晉級歐冠盃八強。巴黎沒有保住4-0的領先優勢,而他們的出局也遭了西甲勁旅畢爾包的諷刺。
  2015年西班牙超級盃,畢爾包首回合4-0擊敗巴塞,次回合1-1戰平巴塞,最終以5-1的總比數擊敗巴塞,贏得了西班牙超級盃,阻止了巴塞又一次實現了六冠王的美夢。那一年,巴塞各項賽事贏得了五冠王。
  畢爾包的官方Twitter好諷刺地表示:「我們發現,守住4-0的比數不是很難啊……」

With last night's miracle, Barcelona became the first team in the Champions League history to qualify for 10 consecutive seasons.
點解你地個個返工都咁得閒既

Dayoff
Assignment都唔撚好,太開針

呢度得廢青,邊有人返工?

呢度得廢青,邊有人返工?

同老細講咗有喜事 唔撚想返
下場歐聯有冇邊個要停賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞