[安蛇我地知錯了] 巴塞隆拿球迷討論區 (181)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike

D人輪住傷牙 搞到用唔到

10-11果年一樣有幾場用343打到對面仆街
但咁雙閘會明顯少左機會

講真大家都建議對強隊再用343?

要試多d先 今場絕地一搏先唔出alba所以多中前場 但之後出翻艾巴又人地同你對攻嘅話又未必夠搶 唔出人攻攻又會俾人姦左路 所以好難講

絕地一搏然後搏贏左個感覺真係好正 射幾多次都不足以形容

睇個陣就知已經半放棄防守 兩邊都冇出閘 靠中場瘋狂搶 咁都博贏真係好撚爽

追和4-0 射12碼贏都一定冇依加咁爽

碧基有句講得幾岩,足球帶來既高潮真係可以維持成日

但咁雙閘會明顯少左機會

要試多d先 今場絕地一搏先唔出alba所以多中前場 但之後出翻艾巴又人地同你對攻嘅話又未必夠搶 唔出人攻攻又會俾人姦左路 所以好難講

睇個陣就知已經半放棄防守 兩邊都冇出閘 靠中場瘋狂搶 咁都博贏真係好撚爽

依句好似係影帝講架
琴晚球王尼馬上半場一野閘落馬杜迪度搶波都好能型

依句好似係影帝講架

但咁雙閘會明顯少左機會

5-0都冇 係要3-1絕望再cup個下先咁正
尼馬,小白,utt,ag

印who巧牙?
仲有細佬,竟識幾好,但下盤可以再穩d就好

Yes 成日傷ma

希望同大佬一樣傷少左之後爆seed

泰亞高上季有成材嘅跡象,今季真係正式大爆發

成日motm 連防守都有

細佬有8成已經心足

印who巧牙?

一定係ag
著住件美斯返學個人都有自信d (唔係hk)

印who巧牙?

一定係ag

認真答 小白
好滾動 尼馬琴曰仲勁過光頭果期

球王最後個助攻真係盡顯功架,粒個波入熱中
突然覺得主席逃稅坐監都抵

球王最後個助攻真係盡顯功架,粒個波入熱中
突然覺得主席逃稅坐監都抵

美斯真係要學下尼馬帶球迷幫球隊打氣型棍到
差少少就型過山齊士

印who巧牙?

印晒所有球員名俾疤牙

印who巧牙?

印晒所有球員名俾疤牙

me是唔會印巴斯基斯呢d辣殺

印who巧牙?

印晒所有球員名俾疤牙

me是唔會印巴斯基斯呢d辣殺

講得好!

印who巧牙?

印tut 比人笑猩猩

印who巧牙?

印tut 比人笑猩猩

我吊你牙
推爆佢呀
推爆佢呀

仲有成10頁

夜喇收皮啦打丁打到眼花
我正式宣佈 疤區由今日開始成為迷安嘅基地
疤區會然自動入迷山黨
反安言論一律禁止
推爆佢呀

仲有成10頁

今日一個鍾推廿頁啦
我正式宣佈 疤區由今日開始成為迷安嘅基地
疤區會然自動入迷山黨
反安言論一律禁止

唔迷山得唔得
已經迷緊屁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞