[安蛇我地知錯了] 巴塞隆拿球迷討論區 (181)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
琴晚錯過左live,
想問下點解第2個12碼會係尼馬射

美斯淆底

好似話俾尼馬入兩球

尼馬尋晚對眼著曬火,成場都博命,反而球霸條友一般,但一拎波同走位都引到兩至三件過來
琴晚錯過左live,
想問下點解第2個12碼會係尼馬射

美斯淆底

好似話俾尼馬入兩球

尼馬尋晚對眼著曬火,成場都博命,反而球霸條友一般,但一拎波同走位都引到兩至三件過來

尼馬射12碼個陣對眼有火
本身季初343係ok
唔知點解又唔用

D人輪住傷牙 搞到用唔到

10-11果年一樣有幾場用343打到對面仆街
但咁雙閘會明顯少左機會

講真大家都建議對強隊再用343?

要試多d先 今場絕地一搏先唔出alba所以多中前場 但之後出翻艾巴又人地同你對攻嘅話又未必夠搶 唔出人攻攻又會俾人姦左路 所以好難講
真係得14/15同細哨年代零瑕疵 反巴都冇位入 依家一有得益就成身子彈洞
其實重點係有冇拉仔 如果安蛇真係諗通出翻拉仔其實可能又唔同
真係得14/15同細哨年代零瑕疵 反巴都冇位入 依家一有得益就成身子彈洞

細哨點會冇,打A米佩隊跌低吹軍佬
仲有打阿狗都比人話黑哨啦
kitroom 件第二作客預訂有優惠

Until when?
屌哪星一晉左級個賠率又去返第一
點睇都係拜仁勁D啦下話

咁咪好囉,唔係諗住買巴呀
有冇咩網有得download番高清全場黎珍藏? 一萬個感謝

#138有lin

Thanks man!
其實重點係有冇拉仔 如果安蛇真係諗通出翻拉仔其實可能又唔同

拉b琴晚屈機 55波又強之後又傳得準
希望狗竇大團結 眾位手足歸返位

仲有細佬,竟識幾好,但下盤可以再穩d就好
本身季初343係ok
唔知點解又唔用

但咁雙閘會明顯少左機會

要試多d先 今場絕地一搏先唔出alba所以多中前場 但之後出翻艾巴又人地同你對攻嘅話又未必夠搶 唔出人攻攻又會俾人姦左路 所以好難講

絕地一搏然後搏贏左個感覺真係好正 射幾多次都不足以形容
Dllm 我認錯 無睇喊出黎
話說之前打算去現場睇 波飛都係12xx$

Yes 成日傷ma

巴post有個傳統,就係去現場睇波全部大比分然波
本身季初343係ok
唔知點解又唔用

但咁雙閘會明顯少左機會

睇個陣就知已經半放棄防守 兩邊都冇出閘 靠中場瘋狂搶 咁都博贏真係好撚爽
本身季初343係ok
唔知點解又唔用

但咁雙閘會明顯少左機會

睇個陣就知已經半放棄防守 兩邊都冇出閘 靠中場瘋狂搶 咁都博贏真係好撚爽

馬杜迪都搶唔羸

Yes 成日傷ma

希望同大佬一樣傷少左之後爆seed
本身季初343係ok
唔知點解又唔用

但咁雙閘會明顯少左機會

追和4-0 射12碼贏都一定冇依加咁爽

Yes 成日傷ma

泰亞高上季有成材嘅跡象,今季真係正式大爆發

咁平? 邊到買? 山頂位?

Yes 成日傷ma

係就正 me一直睇好佢咖 佢宜家慢同埋下盤唔穩過佢係切爾達好多
本身季初343係ok
唔知點解又唔用

但咁雙閘會明顯少左機會

打緊334

Yes 成日傷ma

泰亞高上季有成材嘅跡象,今季真係正式大爆發

成日motm 連防守都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞