[安蛇我地知錯了] 巴塞隆拿球迷討論區 (181)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
今度印波衫平啲
要找數
今季得Messi 要Roberto Neymar Suarez

暫時睇到最平得499

好弱智好有迷仔feel

找數未牙

搵緊波衫la
迷仔見人流多即刻出黎搶鏡Show off下自己

平時得班mk圍爐就潛 而家就出黎on9
巴塞羅那隊長恩尼斯達在接受西班牙國家報訪問中,炮轟美斯和尼馬等人,稱他們就是巴薩更衣室的毒瘤。

恩尼斯達談到:「如果你作為球隊隊長,你本應該感到高興因為這是一種榮譽,你可以帶領你的球隊不斷前進,你就是球隊領袖,但是我從來沒有享受過這樣的待遇,球隊有太多超級球星,他們踢球都是以我為主,更衣室經常發生矛盾,開始我還試著去阻止,後來他們直接叫我閉嘴,我根本感覺不到自己就是隊長。」

恩尼斯達:「在球隊美斯常常痛駡領隊安歷基,這再正常不過了,不過也有球員被激怒的時候,記得在一場熱身賽中場休息的時候,美斯上半場踢得很不自在,回到更衣室用水瓶怒砸一位才進球隊的球員,當時很多隊友都已經無法容忍美斯的所作所為,再加上那些常被他欺辱的球員,無法阻止的一幕發生了,至少有10人群毆了洛賓,你可以想像被10人群毆的滋味,在一旁的安歷基更是拍手叫好,不停大喊:『給我打,把他往死裡打!』當時尼馬、蘇亞雷斯這兩位大佬並沒有參與這次毆鬥,他們也沒有阻止,好像一切與他倆無關。」

恩尼斯達:「當發生那件事情後,美斯的更衣櫃多了一根鐵棍,我想他是用來防身吧,在日前的操練美斯正是用這根鐵棍報復了安歷基,在對巴黎聖日耳門的敗仗結束後,全隊回到更衣室,安歷基諷刺性地說道:『世界最佳球員,我們要回家了。』」

「尼馬臉色僵硬但並沒有回應什麼,只是默默地走出更衣室,這不像尼馬的性格,果然在尼馬再次回到更衣室的時候手裡握著一根木棍,在安歷基毫無防備的情況一棍打下,安歷基挨那一下著實不輕,趴在地上痛苦地抬頭才看到是打他那人正是尼馬,不等安歷基起身,尼馬又是一頓亂棍爆打,安歷基在地上滿地打滾不停求饒,在一旁的美斯可不會放過這樣的機會不斷說道:『尼馬,打狗,用力打,往死裡給我打,打狗怎能少了我。』」

「美斯的防身鐵棍終於派上了用場,可惜一棍下去安歷基就昏死了過去,打得興起的尼馬怒了,朝著美斯吼道:『這下還還怎麼打,你該滾一邊去!』美斯也不甘示弱:『你再說一遍,有種你重複一遍!』尼馬沒有再回應美斯什麼,如果美斯手上沒有鐵棍那麼他們肯定會打起來。當時我身邊的馬菲奧嘴裡不停地說:『瘋了,瘋了,都已經瘋了。』」

0分重作

好弱智好有迷仔feel

找數未牙

搵緊波衫la

格劍呢?
迷仔見人流多即刻出黎搶鏡Show off下自己

平時得班mk圍爐就潛 而家就出黎on9

邊夠班MK子黎
有個fd話唔洗睇就知我巴黑 我即刻串番佢隊阿妓 話賽果都唔洗睇就知比數 馬上收皮

好彩我同d fd講波都好和平
冇咩火藥味

佢本身都唔係話僧巴塞 可能萄葡我巴反cup到 佢就輸8粒

真係比我都會萄葡

其實我都係算1/4個阿迷,但我完全冇矛盾感覺
(睇巴塞同阿記因為鐘意睇地面組織)
阿記輸到10球我真係想講句
雲加肯走未呀dllm
山狗笑(苦笑?)阿記我只能講抵啦柒頭
我望到個賽果我都想笑啦

其實波台班友係咪就係球迷世界班友?一樣咁白痴

同香討果班無腦傻西差唔多

睇波睇到冇心情上嚟吹水呀

個班真係好撚低質
又殘體又剩
講野又唔撚用腦

其實唔使同佢地拗,根本盲反
公道自在人心,你睇下今次公海幾多巴打出聲話場波根本無問題,叫d人唔好又屈黑哨

我主要講fb 個堆
真係好撚低質

我都有撚依堆人
話PSG收左安家費 大佬人地豪門呀
佢地調轉比安家費我地出局就真
另外
呢度有冇人想電叻黎?
最好笑尋日3:1後有班智障入左黎live post 抽水 果時佢地d留言仲多過我地 跟住就越來越少
btw 都block左唔少智障

喂 認住你話戒半年j 幾時開始

尋日開始 一齊戒
今度印波衫平啲
要找數
今季得Messi 要Roberto Neymar Suarez

暫時睇到最平得499

邊到有$499
最好笑尋日3:1後有班智障入左黎live post 抽水 果時佢地d留言仲多過我地 跟住就越來越少
btw 都block左唔少智障

喂 認住你話戒半年j 幾時開始

尋日開始 一齊戒

咁凍啱哂戒j啦
另外
呢度有冇人想電叻黎?

唔好呀
另外
呢度有冇人想電叻黎?

唔好呀

電叻今年幾好喎 唔輕出
冇人票雲加,雲加去psg la
另外
呢度有冇人想電叻黎?

唔好呀

電叻今年幾好喎 唔輕出

屌 我寧願要返安蛇都唔要佢
PSG咁撚有錢要你比安家費 ?
雲加對阿狗貢獻在於起球場同賺錢,而巴唔使要佢睇盤數,教波就算數啦,戰術思維落後十年
https://m.youtube.com/watch?v=teLQCbb1U6c&feature=share&feature=share&feature=share

現場睇一定喊

屋企睇都喊左

尋晚係現場睇
唔係巴塞球迷都好激動

You獌?
Btw有冇圖share?

圖就冇啦
片有幾條
美斯12碼
https://vimeo.com/207616180
完場之後
https://vimeo.com/207616451
去左同巴塞球迷慶祝
https://vimeo.com/207616520
另外
呢度有冇人想電叻黎?

唔好呀

電叻今年幾好喎 唔輕出

Who is 電加?
另外
呢度有冇人想電叻黎?

唔好呀

電叻今年幾好喎 唔輕出

Who is 電加?

雲加

好弱智好有迷仔feel

找數未牙

搵緊波衫la

格劍呢?

有講過咩?
PSG咁撚有錢要你比安家費 ?

冇人嫌錢腥喎
另外
呢度有冇人想電叻黎?

唔好呀

電叻今年幾好喎 唔輕出

Who is 電加?

雲加

屌 自膠
小妹永遠十卜迷仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞