19/20 NON-JUPAS 專區 (32) 未到9月 仲有希望!

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
同問
Gpa唔算高
想問下大家poly gscm定city marketing好啲
梗係city mkt
有冇TI yr3巴絲相認下
頭先bu ba打電話嚟話有interview
有無人知會問咩 好緊張啊救命 今次真係最後一次機會啦
你咩科先清
收到gscm year1 offer 但已經讀左兩年asso+gap左1年
有就讀好過乜柒都冇
Ching我都唸緊gap 唔gap year
我報yr1 報嘅只係BA 未有分科住
至今還是0 offer
如果真係gap year 大家有冇建議做啲咩好
3.36 city嶺大教大都唔收
係咪要gap year了
番工
early round開始報non jupas
準備好interview
考ielts(如果未考)
最後等收offer
其實都係呢d 頂住呀清
搭單問
見你上個po話bu今日會出offer letter俾你你收到email未
Bu上個禮拜四話今個禮拜會出俾我 但我仲未收到 好心急
我琴日夜晚收到既 收到之後拿拿淋去atm交留位錢.之後今日好早起身去佢個到搞入學 而家學生證都攞埋啦 堅持呀清 好快比你
btw如果真係好心急佢又好耐未比既話 你咪過兩日打過去問下 只要你禮貌好d咁問 佢地都好nice咁答你既
咁唔好意思呀清 如果你係某d科咁可以確定d咁答你
你睇下junk mail嗰到有冇
我個case係12號收city cah 到17號都未收到notification 所以㩒入去gmail到check 點知個registration email 去左promotion到先發現原來15號已經出左比我 但我gmail淨係較左primary先收通知。。。
你係收電話架ma應該 你用番呢個電話去問
雖然睇過都係冇 不過唔該晒
我有朋友3.4X gap咗一年 前排收到 history major
我3.6X重等緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞