19/20 NON-JUPAS 專區 (32) 未到9月 仲有希望!

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
大家最後有冇reg科
邊科?
Ges冇interview science先有
Bba y1
city中歷係咪收夠人?

好彩想reg嘅cc未全軍覆沒
希望1字頭同major嘅course保得住
我都係考igcse cie不過我尋日就入到hku portal
利申:之前send過2次email不斷催office
Offer god
點解你拎到portal 你交咗statement?
我print咗online result交
交hardcopy 你交個張係igcse screenshot?有冇宣誓?
我都print咗 然後佢琴日send email話唔得
師兄可以點搞?
係 連埋transcript dse cert一齊宣誓㗎
Print screenshot 去宣誓交住先
聽師兄講九月先補交番張official statement
你幾時交?
上星期四 都算啦 當我遲咗
佢話唔得個下 我點搞
你地係禁 print this page 定 screenshot print 出黎
我係Print this page
你要係過期日號之前做哂交錢同上佢個到reg既程序 因為而家呢個時候收既offer已經唔會再指明你要邊日咩時間有reg day.只要係offer hour就可以上去搞
最後有關學生證個到,只要你帶最近影既證件相佢就可以係reg個到好法搞埋(利申用地鐵站嗰啲影好方便)

完整流程
交錢(我atm交)>去bu搞reg(只要係office hour就可以去)>等10分鍾到有學生証(你有準備證件相既話)
我screenshot
唉如果佢已經收夠人嘅話不如直接unsuccessful咗我算啦
等到一日頹過一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞