19/20 NON-JUPAS 專區 (32) 未到9月 仲有希望!

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
未去到好好嘅但我自己覺得算係我咁多個interview入面發揮得最好
咁你accept咗咩offer?
請問係澳門讀書係咪都要透過non jupas
入學要有咩要求同成績
想問gpa幾多
加你tg傾?
offer god
City offer god
Ling U offer god
Poly offer god
話說我今日收到cityu mgt既offer
但係本身已經有polyu itc offer
咁要邊個好啲 好糾結
你自己本身係咩stream先 因為呢兩科都好唔同下喎
HKU Nursing Offer God
今日中大engine打電話叫我交返成績表,話考慮比year1 offer我
希望有機會啦
利申: 本身有city cde as2 offer
City打黎話俾acct offer我
話說我今日收到cityu mgt既offer
但係本身已經有polyu itc offer
咁要邊個好啲 好糾結
你自己本身係咩stream先 因為呢兩科都好唔同下喎

本身讀marketing
itc就係fashion marketing
依科有fd一齊讀同reg好左科
但係mgt就個名好聽啲
又一個禮拜
下個禮拜都冇就真係玩完
唉 睇住啲人gpa低過我 但收到幾個offer
諗唔明點解
咁你有冇報city mkt?
你留我加你?
但我都係一個offer都冇
我想問下星期六會唔會派offer
得返下星期
ching cgpa?
我都係呀😭😭😭😭
係咪等緊city中文
如果係咁既話其實你就要睇清楚fashion marketing有無咩弓,如你明明bu?siness底但要讀同寫啲it野 搞到爛grade什至fail
因為我就唔清楚你科fashion marketing係咩structure 所以唔敢多講
最後一樣野就係fd個到. 我首先唔好功利咁諗咩前途嗰啲野.你應該要理性啲諗下興趣,能力好多野先到考慮你個fd。 我知咁講好仆街但係佢上到去都會識其他人 唔一定會群番你. 所以唔應該擺佢做考慮嘅首位
sorry for咁長
City bu 中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞