19/20 NON-JUPAS 專區 (32) 未到9月 仲有希望!

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想問下有無人ppp (唔係year1)係waiting list緊? 啱啱打俾佢地問 佢地話under review 其實得好微機會有offer ...
介唔介意tg傾傾因爲我岩岩都收到電話
https://t.me/BWS996
想問下佢reg果度係唔係都有得影相 定係一定要自己帶
上面位師兄就係交screenshot拎咗去宣誓 成功趕到reg科 我之前一直以為screenshot同print this page係講緊同一樣嘢
其實我之前望住print this page張嘢 都有啲預感
見唔到cambridge個logo 但當時online system又accept喎 咪交個張 點知...
下年如果打算考igcse入hku嘅朋友 confirm offer個陣 一定一定要交張有examination board logo嘅screenshot hardcopy 唔好好似我地咁傻
waiting list得好少機會有offer?

巴打依家都係交哂野無通知?
你waiting list 緊? Waiting list 都仲有機 但under review 就好好好好微
交曬,igcse個result俾人彈回頭 叫我交過
收到封resubmission email個陣 以為要交statement of result先得 點知聽到樓上巴打都得 依家去hku再交過screenshot 希望趕得切course selection period 完之前收到portal ac
巴打係send去admissions@hku.hk 催佢?
有冇人知道讀緊asso 可唔可以報其他院校嘅asso/hd? 甚至係讀緊degree ?
你幾時交 我8月16交 無同我講個igcse成績有問題
巴打係waitng list?
我都收到city offer
想問下係咪最快26號先搞得註冊
咁幾時可以reg科
早你一日 琴晚收email 叫我resubmit
你報咩stream?
屌所以可能今晚
又要全部文件宣誓 CLS
Politics
BTW想問有無igcse cie成績個條link
扔左封信 我電腦有remember個pw同user name
你as2 ? 我放左出嚟 希望你收到啦
我連waiting list都無 啱啱打完電話真係崩潰左
商科sem 3 3.33 sem 4 3.25 灰到世界停左 琴日先生日完 許左願諗住求一個offer 點知今日就知無機會了
你有冇問過department你喺唔喺waiting list?
我喺system有一科顯示係under review
但call過去faculty問佢話我喺waiting list
你可以試下問呀
Department 我google search (ppp cityu contact)你係waiting list ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞