19/20 NON-JUPAS 專區 (32) 未到9月 仲有希望!

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
考唔切Ielts 唔緊要,最重要報non jupas applications 時寫左將會考Ielts ,一出果grade時就可以補番!
建議non jupas deadline 之前考好晒,會揀人去interview
真心多謝你
依家清楚哂
努力💪🏼依家快d考左Ielts ,操下past paper就可以入去考,一開sem 就努力chur gpa
Bu offer god
City offer god
希望訓醒有offer收
Bu status 一直in progress
City 一直under review同pending
Cs 幾時派n手offer
等緊您地打黎
一直訓唔到教.....
依家將聆聲較最大 朝朝早起身希望唔會miss call 去到邊到都拎住電話 隔幾個鐘就check status 壓力好大
希望大家撐住加油 一定有offer
巴打0 offer?
係啊
有fd低分過我都有offer先傷心
Agger...
有無 as2 City Econ 既 ching?
Nursing Offer God
city offer god please
City Bu offer god
一日又一日 好想要offer呀 求下大學俾個位我
一個禮拜又就黎完...
Polyu offer god可憐下小弟
Edu offer god
有冇人收到y1 cityu ppp?
岩岩bu bba打過嚟問我有offer會唔會讀
但要由year1讀起 大家覺得點
利申今年asso grad
3.24有interview但差到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞