[PS4]Gundam Battle Operation 2 [46] GP00 去左邊到? 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實都係叫 0102 。03係其他驚通常會係GP03D,而唔係得隻本體GP03S。所以自己鐘意叫Stamen, 03S。由於唔知04會唔會出,所以都係叫翻加貝拉/角馬,廢時出果時改唔到口
400以上輸到仆直 d人專打紅機咁
日任分級打三場輪足三場,已經場場積分自隊第一,66 400 真係輸到仆直
我靠400港灣上返A+

Btw 港灣team B有個高位可以俾狙機安枕無憂咁開槍,超爽
一趴低,hit box又細,捱到兩次支援炮擊
有冇人打rk 個陣彈房間已消失 同個frd 會人彈左2場 搞到有懲罰
斷到無咗間房
得返一個frd 未彈 成場彈剩3個 笑撚死
加貝拉 特裝老虎 高達lv2 Fa lv1 妖精lv 1
400場4筒r2 lv1暫時都仲可以生存到
可以諗諗
Sorry 4筒 r2係邊隻
有啲2星仲好用過3星
京寶打要塞同衛星全只差過GP03
係咪尼兩星期斷線率高左

而且入GAME時間好似耐左咁
有玩早排個期間限定任拎到吉姆特裝型既話
其實無必要再玩782
400用太坦都好屈機
係驚對家出妖精/bd3
見無京寶同NT1就知唔駛睇
支槍抽水狂魔嚟 不過力吉大隻用豆麻麻地
支槍都係比返GM Custom用好啲
不過豆槍機唔係個個識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞