[PS4]Gundam Battle Operation 2 [46] GP00 去左邊到? 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁低防 真係走佬用
成日打完兩波都未死唔記得開
到就死想開嗰陣就比人秒熔
450大把野玩

換alex不了
講起我都一年無玩再玩返
A-跌落去B
跟住唔打無限 打返250-400 又升返上去
書包太惡, 以前狙渣都玩得掂 用書包係無腦
會不會只是翻炒1-3彈的機
軍團「自護公國香港東九龍支部」招募成員!

進團條件:
(1)軍團重視純正廣東話交流,中英夾雜易可。
(2)軍團非常著重團員交流,勝敗其次,所以不能因勝負而導致指責,希望團員用和平、理性、非惡言去溝通從而達至戰場上勝利。
(3)軍團不設限常規上線,不會規範團員每日或指定時間上線。
(4)軍團採用PS4本身聊天功能,常規設為8人,而通告欄上將會增設TG,方便本公國團員交流。
(5)軍團雖然以交流溝通為重點,在言論自由網絡、社會,閣下言論彼此應該受尊重,但同時各團員敬請不要使用侮辱性說話攻擊團員!當然大家都係香港人,粗口在所難免,玩笑式粗口可接受,批判式粗口咒罵式粗口,請閣下離開本團,請你鎗口對外。

階級限制:無
語言限制:廣東話(香港)
上線時限:無

希望此軍團能帶給大家多一點交流
快捷碼:ZKE
我覺得仲衰過alex

槍易過熱

肩豆要企定定賣隊友

其實營運應該將肩加農俾標準型先岩

肩豆留俾突擊型G奶
signal lost
真係好似係戰場死9哂咁
戰友呀
無放京寶Lv2係我疏忽嘅
但NT1 Lv2係咪好打就真係要諗諗
450 SP2拎豆槍打無限制可以射柒班GP03
肩豆無咩人識用咋
肩豆留俾突擊型G奶先唔理原設
比支要企定定嘅豆比部輕型機係咩玩法?
廚嗰堆機你反而唔識用
正常就唔會開到場
個個見到SP2都走
Ummmm

突擊型應該係電熱槍散彈果隻下

我唔係講輕甲
G4咁易用都唔識用
唔係下下都要用支Mega Canon先叫識用
嗰部主打近戰 比肩豆佢做乜
咩會唔會好啲?
單一部支援用SP2 又真係未必開到場嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞