[PS4]Gundam Battle Operation 2 [46] GP00 去左邊到? 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
兩槍就停
咁就有保留,以為有光魔個支咁勁,今晚試下先
兩槍打停, CD勁快, 約1.5開槍間隔
唔叉槍狂開都4-5槍先OH

呢支槍係勁嘅,但要240券
同埋仲要考慮現時宇宙生態咁多GP03夠唔夠頂得住
睇返機體數值
呢部主要係玩射擊戰

但都幾難抵擋03埋身強攻
大家都係Gp機,應該有唔同定位
地上01同03定位重疊哂
今次宇宙fb就出得好好
遲啲01地上調整做偏射擊向 ,加番呢支長槍
可以填補550cost 無光槍泛機既空白,好似G04咁既角色,又唔使好似而家咁多鳩斬場面
呢支槍應該係而家全Game泛用第一光槍 好很勁
支槍唔charge 打唔打得停?
兩槍打停, CD勁快, 約1.5開槍間隔
唔叉槍狂開都4-5槍先OH

呢支槍係勁嘅,但要240券
同埋仲要考慮現時宇宙生態咁多GP03夠唔夠頂得住
出夠無限要塞未
唔好唔記得個射距
同埋量產嘅威力

你班友唔好成日話貝貝廢
駕駛員廢起上嚟GP02都可以好廢
呢部公廁機,係人抽3次十抽都有
如果無03, 240 券換黎算抵,起碼有得中距離磨03血,唔使埋身打

同場加映 無防爆真係好麻煩
就咁望住舊肥豬肉走甩
一個1 st,一個12th
你唔好蝦人啦,可能佢今日先抽到02
就係我有03
所以先諗緊用唔用240券買好
咁街場啲人好排斥貝貝
見有人用GP02先會Ready
仲啲02撚9成都唔會讓
我都有03但都買左
博佢下放俾地GP01
我覺得用泛機黎講
貝難搞過02 好多
萬年回鍋有一個問題,400cost沙漠場,點解d人唔比我用lv6 炮吉?我有支lv5 bb彈,成日都中遠距離幫到手
https://www.youtube.com/watch?v=FLlYHNbFSik&#t=8m44s
今晚齊人既不如試下拍番條上下既片放po頭
個個人都錄然後剪埋一條?
宜家400cost多左好多變態援機
炮吉性能追唔上
8分44秒開始個段
應該係一個人負責揸cam 一個負責chok樣
其餘10個負責兩邊跪
GP01FB 量產化
我3次10抽都抽唔到d變態援機...
依家57x張回收券
買完就得返3百幾
雖然短期內未必有咩正野放落回收
30抽有中咩機?
最變態既一部係鬥狼一部係槍手
利申 兩部都無
400援依家係Gunner同鬥狼嘅世界
你用WR, 太坦, 雷炮都仲得
但炮渣就真係....
有急回差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞