[PS4]Gundam Battle Operation 2 [46] GP00 去左邊到? 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
聽你分享完就算
剛剛拎埋軍團升Lv 先得返1 coin
槍手打宇宙企喺場地個邊都夠遠射去交戰區
不了 一週年活動已完
留力二週年
我抽完3個step都無哂coins了,得部01fb又係走翻去玩豆
正路有大Event都要等聖誕
有,劍都有lv2
有機會就再拍住你部京寶打下
宇宙我就勸你唔好用,見到任何一部機都可以打到你殘廢,BD2 3個d直頭唔洗spawn
槍手係我愛機
你唔洗上前 係後面鳩射就得
有人想來搵你就走
正常係隊友係會保到你
所以槍手好難死
我上宇宙又係可以鳩射
吉炮2行得好慢
比d強襲追住真係898
打宇宙450場用G5都俾槍手撚狗喎

宇宙黑麻麻,佢匿埋一二邊食雞脾真係好難搵到佢
Fb 支長槍好勁喎 儲完打落突擊機可以扣5000 援機都3000 下格射多槍都唔過熱
有無機會擺埋落地上用 即刻幫Gp01 buff番
睇返機體數值
呢部主要係玩射擊戰

但都幾難抵擋03埋身強攻
搵就唔難 要無隊友發現下埋到身先難
知道對面有歸狙就算係暗x宙域都會留係block後面打,槍手全場無乜機會開到槍
隊友要帶腦先得
之前打王牌戰俾對面槍手做咗王牌
一路龜喺佢哋自己基地後面

啲隊友又聰明到沖曬上去俾佢食
BD2 爆exam直衝埋去隊友都阻唔到,掂到一刀已經半死
每個人機體適性都唔同
好似我咁就唔熟用爆發型突襲幾
所以好早以前,伊改仲屈緊嗰陣,抽中都唔識用
我抽中BD2 lv2都未上到手 捉唔到開exam既時機
大家都係Gp機,應該有唔同定位
地上01同03定位重疊哂
今次宇宙fb就出得好好
遲啲01地上調整做偏射擊向 ,加番呢支長槍
可以填補550cost 無光槍泛機既空白,好似G04咁既角色,又唔使好似而家咁多鳩斬場面
呢支槍應該係而家全Game泛用第一光槍 好很勁
係 BD2係宇宙威脅到所有援機
快到on9 高手用 仲勁難阻
支槍唔charge 打唔打得停?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞