[PS4]Gundam Battle Operation 2 [46] GP00 去左邊到? 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
課金抽啦
抽下抽下就會好似我咁千幾卷架啦
400fs lv6大斧而家仲有冇人玩
400咁多選擇
我知呀 見樓上提起先醒起好耐無玩
我成日用,部機好勁喎,打得順閒閒地都十一,二萬傷
加上之前buff完有戰術裝甲,成件事唔同晒
原來有buff過 不過無急回既泛機而家仲生存到?
係會難玩啲,不過相對地佢有戰術裝甲同6lv斧+比較高嘅下格倍率(好似係,下格突襲機4k up),同埋n+下格閒閒地都5,6k傷,所以其實係抵消返
再唔係你咪當佢突襲機,不過你嘅目標唔係支機而係突襲機
5號一出都話好用
係啲人要用BD2呢種爆發型黎同佢比較
Btw, 提提 下格團 團友
有時間心力要刷定低cost軍團任,上次低cost助攻刷唔切

今次軍團任字面上應該拎隊伍Top就有
其實係咪可以團友1 on 1 咁刷
同團一場解兩次,廿場就夠40次,10組人每組打兩場就解哂
想幫手都好難,低cost rank好少人玩
無仔細睇,要rank先解到?
應該唔係,但快速仲人少人玩
必要時下格團自己開1on1大賽黎刷
呢期好夜先收工,d劇要上大陸改到仆街陷家剷
我今朝去左拍MV,但係義工黎
不過都開心嘅
番大陸小心d喎手足
岩岩打左場,佯攻有成58%究竟代表左乜野
有無人睇日本個比賽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞