Metal Build 討論區2:F91 未出本體先出Parts

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
點解當年我唔入SF

唔入都算 我入左手轉個頭放左
而家好彩就話追返 但都係2手貨

$1600

巴打有錢就上馬啦 一係托人係日本買 一係就神心d 係fb 補住 我就係後者
有多隻紅迷改 有冇巴打要

想要set呀

仲有魂展呢

點解

OOQ 最唔想佢走數出左OOQ先

等左女神年半了

明明上年就已經話出女神。。

我覺得女神好大機會係魂shop/魂展
睇佢個衰樣 年尾/下年第一轉就出00q
無正先係真正孤兒仔 正義都出左rg 無正連rg 都無機會出

的確,好似新版7劍咁
都好似為左打國產強推出黎,搞到3,6,7,9月都出MB
明明3、6、9月咁出好平常

今年真係搶多左錢 3月都未出F91 已經講緊訂大手6月到貨 都未訂完 就話出紅迷改 都叫合理 當俾人追主體囉 而家又突然出劍槍七劍 突然間又會變到把槍出來既 真係好明顯一早設計好 到老翻逼佢既時候先拎出來 00q又係咁樣

但點講都好,佢出新真係好高興
一黎國產其實出得麻麻,係俾班友吹捧
二黎屌打哂一班hold 住初版既炒家

點解

OOQ 最唔想佢走數出左OOQ先

等左女神年半了

明明上年就已經話出女神。。

我覺得女神好大機會係魂shop/魂展
睇佢個衰樣 年尾/下年第一轉就出00q
無正先係真正孤兒仔 正義都出左rg 無正連rg 都無機會出

的確,好似新版7劍咁
都好似為左打國產強推出黎,搞到3,6,7,9月都出MB
明明3、6、9月咁出好平常

今年真係搶多左錢 3月都未出F91 已經講緊訂大手6月到貨 都未訂完 就話出紅迷改 都叫合理 當俾人追主體囉 而家又突然出劍槍七劍 突然間又會變到把槍出來既 真係好明顯一早設計好 到老翻逼佢既時候先拎出來 00q又係咁樣

但點講都好,佢出新真係好高興
一黎國產其實出得麻麻,係俾班友吹捧
二黎屌打哂一班hold 住初版既炒家

第一個個擺明用來逼bandai 正視市場
第二個個 早就應該咁做 同埋架飛機 最好再販埋
話時話,有冇人知隻紅迷改本體可唔可以加大手
入坑買左黑金迷
拎上手已經好墮手, 係玩慣rg 覺得條腰可動冇咁高
同埋女人機好尖好吉手

玩到陣, 砌好晒武器,
上display 架之後, 真係wow 一聲

然後你會對其他mb 有感覺
然後就落坑啦 :
入坑買左黑金迷
同埋女人機好尖好吉手

玩到陣, 砌好晒武器,

然後就落坑啦 :

我個時都係咁
入坑買左黑金迷
同埋女人機好尖好吉手

玩到陣, 砌好晒武器,

然後就落坑啦 :

我個時都係咁

一入不可收拾
好彩入坑早
個時部金迷我信和行晒
得返一盒 日版 1860
頭也不回即刻比錢
入坑買左黑金迷
同埋女人機好尖好吉手

玩到陣, 砌好晒武器,

然後就落坑啦 :

我個時都係咁

一入不可收拾
好彩入坑早

金迷都係我首部入手既mb,其實論華麗度
佢一定係mb中三甲,不過可能唔係受開歡迎既機體
所以先跌價,不過都因此令好多人落坑

真係唔識欣賞金迷,所以迷惘系列紅迷改都會追,就係無追金迷。
入坑買左黑金迷
同埋女人機好尖好吉手

玩到陣, 砌好晒武器,

然後就落坑啦 :

我個時都係咁

一入不可收拾
好彩入坑早

咁多隻最型真係蜜娜
入坑買左黑金迷
同埋女人機好尖好吉手

玩到陣, 砌好晒武器,

然後就落坑啦 :

我個時都係咁

一入不可收拾
好彩入坑早

咁多隻最型真係蜜娜

金迷真係成個astray入面最型

然後就落坑啦 :

我個時都係咁

一入不可收拾
好彩入坑早

咁多隻最型真係蜜娜

執閃電隻手呢下令到部機唔平衡得黎又型到傻

我個時都係咁

一入不可收拾
好彩入坑早

咁多隻最型真係蜜娜

執閃電隻手呢下令到部機唔平衡得黎又型到傻

十分agger

黑金色真係好鬼靚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞