Metal Build 討論區2:F91 未出本體先出Parts

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
就咁睇個頭有少少膠膠地
好似不可變型頭靚啲
利伸;冇訂準備聽日撲現
就咁睇個頭有少少膠膠地
好似不可變型頭靚啲
利伸;冇訂準備聽日撲現

膊頭超大
睇圖覺得好膠,睇怕今次應該炒唔起
等$999

咪咁傻
今次瑞記好大獲,好多鋪投訴
佢地暫已收起哂無賣
就咁睇個頭有少少膠膠地
好似不可變型頭靚啲
利伸;冇訂準備聽日撲現

膊頭超大

F91係j散熱片 不過我都覺太大
冇左佢小型機果種輕巧靈活感覺
等$999

咪咁傻
佢地暫已收起哂無賣

邊個做莊邊個做閒你知唔撚知呀?
洗驚d 舖頭仔投訴?
唔好同瑞記拎貨呀笨
等$999

咪咁傻
佢地暫已收起哂無賣

洗驚d 舖頭仔投訴?
唔好同瑞記拎貨呀笨

等$999

咪咁傻
佢地暫已收起哂無賣

洗驚d 舖頭仔投訴?
唔好同瑞記拎貨呀笨

偷圖
偷圖

模型版個頭好似靚d,mb個頭尖得濟

我諗最大問題應該係揾左大河原做監修
等$999

咪咁傻
佢地暫已收起哂無賣

洗驚d 舖頭仔投訴?
唔好同瑞記拎貨呀笨

呢鑊撐瑞記 雖然都係炒高左 但起碼冇咁過份
睇住啲仆街炒家炒鋪冇得食好心涼
等$999

咪咁傻
佢地暫已收起哂無賣

洗驚d 舖頭仔投訴?
唔好同瑞記拎貨呀笨

唔通賣正價都有錯
偷圖

但下半身修得好靚
模型上半身加mb下半身就正
貴過瑞華?不了
偷圖

但下半身修得好靚

由下影翻上去咪解決到d膊頭大問題囉
偷圖

但下半身修得好靚

由下影翻上去咪解決到d膊頭大問題囉

阿GER幾時拎貨
係精品留左隻,宜家出緊去拎
等$999

咪咁傻
佢地暫已收起哂無賣

洗驚d 舖頭仔投訴?
唔好同瑞記拎貨呀笨

唔通賣正價都有錯

其實係每日限量,賣曬咪唔補
點解有巴打覺得瑞記今次自己開倉賣新貨無問題?
啲貨都未派到街鋪
佢地自己已經賣新貨 仲要做埋正價
呢層毫無疑問對於我地玩家黎講係福音
但啲鋪問瑞記拎貨 要食死貨先有訂數
跟埋瑞記個價去賣 可能計埋死貨成本
可能要蝕返轉頭都唔出奇
有此一役 下隻MB啲鋪仲敢開大訂?
到時我地玩家咪仲難訂到貨

真係唔錯

真係唔錯

收聲呀 DLLM
我準備緊去拎機
啲貨都未派到街鋪
可能要蝕返轉頭都唔出奇

只要之後瑞記都係咁玩個生態咪正常返lo,命運之前ge mb不嬲食現都唔洗食炒價,係之後d人拎嚟炒炒到鋪都hold貨炒,搞到而家d人覺得唔訂就一定現貨炒高

下隻00 7sg都係咁相信之後mb就會少左好多人炒,到時生態正常返訂唔到咪食現lo
啲貨都未派到街鋪
可能要蝕返轉頭都唔出奇

只要之後瑞記都係咁玩個生態咪正常返lo,命運之前ge mb不嬲食現都唔洗食炒價,係之後d人拎嚟炒炒到鋪都hold貨炒,搞到而家d人覺得唔訂就一定現貨炒高

下隻00 7sg都係咁相信之後mb就會少左好多人炒,到時生態正常返訂唔到咪食現lo

今次瑞記咁岩有開倉 下次仲邊有開倉
啲貨都未派到街鋪
可能要蝕返轉頭都唔出奇

咪戇鳩啦
f91有開過所謂大訂咩,一陣間就截左啦wor
通販應該係到貨周街都有得買架,洗鬼訂咩,到時大把現貨慢慢買
啲貨都未派到街鋪
可能要蝕返轉頭都唔出奇

咪戇鳩啦
f91有開過所謂大訂咩,一陣間就截左啦wor
通販應該係到貨周街都有得買架,洗鬼訂咩,到時大把現貨慢慢買

有冇人記得SF派貨個期係點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞